Pensionarii protestează joi la Ministerul Muncii și la Palatul Cotroceni: „Viața românilor s-a depreciat fără egal”

3 săptămâni in urmă 11

Pensionarii vor protesta joi Pensionarii vor protesta joi

Două alianţe ale pensionarilor din judeţele Galaţi şi Vâlcea, afiliate Federaţiei Naţională "Solidaritatea" a Pensionarilor din România (FNSPR), organizază joi, 11 noiembrie 2021, un miting de protest la sediul Ministerului Muncii şi al Preşedinţiei României.

MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2021, 16:08

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

La protest vor participa cel mult 100 de persoane.

Joi, între orele 11:00 - 12:30, pensionarii se vor afla în faţa Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, iar între orele 13:30 - 15:00 la Palatul Cotroceni, perimetrul intersecţiei Şos. Cotroceni cu strada Brândză, pe trotuarul adiacent cu Grădina Botanică.

„Pensionarii se adresează ferm şi cu viză directă preşedintelui României Klaus Werner Iohannis, dar şi Ministerului din "Guvernele sale" care a avut cea mai nefastă contribuţie în deprecierea fără egal a vieţii românilor în general şi a vieţii pensionarilor în special. Protestul de această dată se doreşte a fi strigătul de durere şi deznădejde al poporului român, a acelor categorii de cetăţeni cu venituri cu mult sub nivelul de subzistenţă, care îi situează într-o cruntă sărăcie, tot mai mulţi pensionari făcând parte din această categorie, mulţi dintre aceştia fiind privaţi chiar de dreptul suprem prevăzut în Constituţie, Dreptul la viaţă”, spun reprezentanţii celor două organizaţii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă