Pensionară de 71 de ani, implicată într-o reţea uriașă de trafic de migranţi. Cum acţiona gruparea

2 luni in urmă 15

Pensionară de 71 de ani, implicată într-o reţea uriașă de trafic de migranţi Pensionară de 71 de ani, implicată într-o reţea uriașă de trafic de migranţi

O femeie de 71 de ani, din județul Timiș, este implicată într-o uriaşă rețea de trafic de migranți. Alături de mai mulți complici, bătrâna racola migranți pe care îi transporta ilegal prin România către state din nord-vestul Europei. 

VINERI, 06 AUGUST 2021, 07:46

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Procuorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată au anihilat o grupare de trafic de mifranţi formată din 14 membri. 

Potrivit Poliţiei Timiş, după cele 14 percheziţii domiciliare din judeţele Timiş şi Caraş-Severin, 13 persoane au fost duse la audieri, iar cinci au fost arestate. 

"Din cercetări a reieşit că, începând cu luna septembrie a anului 2020, grupul infracţional organizat, alcătuit din 14 membri (3 femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 71 de ani şi 10 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani) ar fi ademenit mai mulţi migranţi, care ar fi dorit să părăsească ţările de origine şi i-ar fi transportat ilegal prin România către state din nord-vestul Europei. Cei în cauză ar face parte dintr-o grupare infracţională internaţională care ar fi acţionat pe teritoriul mai multor ţări aflate pe traseul migraţionist, printre care şi România, şi ar fi avut ca principală preocupare racolarea migranţilor din ţările de origine şi transportarea acestora prin trecerea ilegală a frontierei de stat a Serbiei sau a Bulgariei cu România, în scopul însuşirii unor sume de bani", a transmis IPJ Timiş.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă