Penalty neacordat în FCSB - CFR Cluj! Verdictul specialistului: „E 11 metri!”

1 lună in urmă 1

Urmărește AICI desfășurarea meciului FCSB - CFR Cluj

Florin Tănase l-a angajat pe Moruțan în flancul drept al careului, interul roș-albaștrilor a pătruns, l-a întors pe Bordeianu, după care între cei doi s-a produs un contact la nivelul genunchiului. 

Fotbalistul lui FCSB a căzut, solicitând penalty. Arbitrul partidei, Ovidiu Hațegan, a considerat că Moruțan simulează, așadar i-a acordat cartonașul galben. Decizie incorectă, susține Ion Crăciunescu.

„Este contact la nivelul genunchiului, deci penalty. 11 metri, aceasta e părerea mea”, a declarat fostul mare arbitru internațional pentru Gazeta Sporturilor.

Arlauskis, ROȘU direct în FCSB - CFR Cluj

Giedrius Arlauskis (33 de ani), portarul campioanei, a fost eliminat de „centralul” Ovidiu Hațegan cu două minute mai devreme. Ovidiu Popescu, aflat în propria jumătate, l-a angajat excelent pe Octavian Popescu în profunzime. Juniorul din flancul drept al roș-albaștrilor a scăpat singur spre poarta lui Arlauskis. 

Lituanianul a ieșit la aproximativ 20 de metri de poartă, însă a fost păcălit de Tavi Popescu, care a dat mingea pe lângă el. În replică, Arla l-a faultat pe noul star al lui FCSB. Hațegan a considerat că infracțiunea s-a produs din postura de ultim apărător, astfel că lituanianul a văzut direct cartonașul roșu - detalii, AICI.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj:

Pierdere pentru FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj: „S-a accidentat”CFR, ca FCSB! Anunțul momentului: „Nu antrenorul l-a băgat în primul «11»!”

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă