Peluza Sud 97, mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Stângă: „Nu vă recomandăm, «dragi» purtători de tricouri ale Științei, să încercați să vedeți repercursiunile pierderii obiectivului!”

1 lună in urmă 2

Peluza Sud 97 a fost prezentă în plină pandemie în afara stadionului „Ion Oblemenco”, acolo de unde și-a încurajat favoriții la meciul cu CS Mioveni și a făcut un spectacol grandios.

Din păcate pentru ultrașii Științei, nu același lucru l-au făcut pe teren și elevii lui Ovidiu Stângă. În prima parte a meciului cu Mioveni, oltenii nu au dat niciun șut pe spațiul porții, iar în partea secundă a disputei de pe Oblemenco, deși au condus cu 1-0, alb-albaștrii au fost „întorși” și au pierdut partida cu 1-2.

După acest meci, Peluza Sud 97 a postat un mesaj pe pagina sa oficială de facebook prin care ultrașii alb-albaștrilor au anunțat că sunt în continuare alături de elevii lui Ovidiu Stângă, dar au dorit să le transmită acestora și un avertisment.

Peluza Sud 97, mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Stângă: „Nu vă recomandăm, «dragi» purtători de tricouri ale Științei, să încercați să vedeți repercursiunile pierderii obiectivului!”

„Ieri, după mulți ani în care am fost obligați să jucăm acasă „în deplasare”, Știința a pășit pe gazonul de pe Oblemenco. După primul act al spectacolului realizat la antrenamentul echipei de la baza de lângă Aeroport, punctul culminant a fost atins în fața stadionului, unde flancați de torțe și fumigene am încurajat echipa la încălzirea dinaintea meciului.

Ca și spectacolul nostru din zilele trecute, tot în 2 acte a fost realizat și mesajul pe care l-am afișat: o parte în afara stadionului, o alta în locul în care ar fi trebuit să fim prezenți, în peluza:

„Torțele și cântecele noastre pornesc magia,

Peluza Sud este acasă, încetează pribegia!

Deschideți peluza, nu ne mai țineți pe afară,

Să ne susținem echipa cum o făceam odinioară!”

Din păcate cei care poartă tricoul Universității nu au înțeles importanța acestei zile si acestui obiectiv și au pierdut primul meci din acest campionat. Pe această cale îi anunțăm că noi suntem alături de ei, dar nu acceptăm lipsa de profesionalism și pierderea obiectivului. Nu vă recomandăm, «dragi» purtători de tricouri ale Științei, să încercați sa vedeți repercursiunile pierderii obiectivului. Așa că începeți să jucați fotbal și veți purta toată viața laurii readucerii Universității Craiova în prima ligă”, se arată în comunicat.

FC Universitatea Craiova va juca în deplasare pe Cluj Arena

Elevii lui Ovidiu Stângă trebuie să își revină cât mai repede după înfrângerea cu Mioveni, 1-2, deoarece nu au prea mult timp la dispoziție pentru meciul din etapa următoare cu Universitatea Cluj. Acest joc se va diputa vineri, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Alb-albaștrii se află în acest moment pe primul loc în Liga 2, 31 de puncte, la egalitate cu Poli Timișoara, 31 de puncte, dar oltenii au un golaveraj mai bun.

 

The post Peluza Sud 97, mesaj pentru jucătorii lui Ovidiu Stângă: „Nu vă recomandăm, «dragi» purtători de tricouri ale Științei, să încercați să vedeți repercursiunile pierderii obiectivului!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă