Peluza Nord cere revenirea gloriilor la FCSB: „Pe toate le-a îndepărtat! Edi avea numele de Iordănescu!” EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 14

Peluza Nord cere revenirea gloriilor la FCSB! Gheorghe Mustață a lansat un nou atac la adresa lui Gigi Becali, după înlăturarea lui Edi Iordănescu.

Liderul galeriei nu uită cum a plecat Helmut Duckadam de la FCSB și așteaptă chiar o revenire a lui Anghel Iordănescu.

În cursul zilei de marți, Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB prin intermediul rețelelor sociale. Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea a dat de înțeles că Toni Petrea este o variantă bună pentru FCSB. Fostul portar a lăudat jocul echipei roș-albastre în perioada în care acesta a ocupat banca tehnică.

Peluza Nord cere revenirea gloriilor la FCSB: „Îți bați joc!”

Gheorghe Mustață nu a trecut peste despărțirea celor de la FCSB de Edi Iordănescu și a subliniat că suporterii respectă gloriile, în timp ce Gigi Becali își bate joc de oamenii care au scris istorie în Ghencea.

„Edi Iordănescu e un antrenor cu coloană vertebrală, un mare caracter, să înțeleagă toată lumea. Pe lângă că era un antrenor bun, avea și numele de Iordănescu, se identifica cu Steaua. Toate gloriile au fost îndepărtate! Helmut Duckadam care ți-a câștigat Cupa Campionilor și recunoaște unde e Steaua. Anghel Iordănescu știe unde e Steaua. I-ai îndepărtat, le dai cu piciorul acestor oameni. Noi, suporterii, respectăm toate aceste glorii și tu îți bați joc”, a tunat Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

„Dacă Edi câștiga un punct, nu mai pleca. Am pierdut la CFR, am pierdut două puncte la Voluntari. Eu știu că nu recupera, pentru că echipa nu juca”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu o zi, la Digi Sport.

The post Peluza Nord cere revenirea gloriilor la FCSB: „Pe toate le-a îndepărtat! Edi avea numele de Iordănescu!” EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă