Peluza „Cătălin Hîldan”, prima reacție după numirea lui Dusan Uhrin ca antrenor la Dinamo: „Cunoaște situația!”. Ce se întâmplă cu Gigi Mulțescu

3 săptămâni in urmă 29

Peluza „Cătălin Hîldan” i-a urat „Bun venit!” lui Dusan Uhrin la Dinamo și a anunțat ce se va întâmpla cu Gigi Mulțescu, după ce acesta a renunțat la funcția de antrenor principal.

După meciul cu Astra Giurgiu, din manșa tur a semifinalelor Cupei României, scor 0-1, Gigi Mulțescu a anunțat în direct că își va da demisia de la Dinamo.

La scurt timp după anunțul făcut de către Gigi Mulțescu, s-a aflat că Dusan Uhrin a semnat deja cu Dinamo și va reveni la echipa pe care a mai pregătit-o în sezonul 2019-2020.

Peluza „Cătălin Hîldan”, prima reacție după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo. Ce se întâmplă cu Gigi Mulțescu

Suporterii lui Dinamo și-au exprimat aprecierea pentru Gigi Mulțescu și au asigurat că acesta va rămâne în cadrul clubului, dacă dorește. Aceștia s-au arătat încrezători că Dusan Uhrin va schimba fața echipei și se gândesc chiar la calificarea în finala Cupei României.

„Nu cedăm, câinilor! Dusan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această seară.

Dușan a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1 (2021 – 2022). Mister este la București și va prelua echipa în cursul zilei de mâine. Cunoaște situația, a văzut meciurile echipei, știe problemele. «Dinamo e un club cu istorie și cu suporteri extraordinari. Fără suporteri, Dinamo nu mai exista!». Antrenorul vine la Dinamo alături de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan și Dragoș Picu.

Îi mulțumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulțescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriașă! Mulțescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, cât timp dorește, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experiența profesionistului desăvârșit care este Gheorghe Mulțescu!

Șansele la Cupă sunt intacte! Dinamo se bate acum cu alt suflu și pentru rămânerea în Liga 1. Sunt meciuri cât o finală, toate! WELCOME BACK TO DINAMO BUCHAREST, DUŠAN UHRIN!
Nu cedăm, câinilor! PUMNII SUS!”, au postat suporterii lui Dinamo pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

Nu cedăm, câinilor!
DUŠAN UHRIN LA DINAMO!

Dușan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre începând din această…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 13 aprilie 2021

The post Peluza „Cătălin Hîldan”, prima reacție după numirea lui Dusan Uhrin ca antrenor la Dinamo: „Cunoaște situația!”. Ce se întâmplă cu Gigi Mulțescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă