Pele a fost operat de cancer la colon. Prima declaraţie a celui considerat cel mai mare fotbalist din istorie

1 lună in urmă 10

Pele a fost operat de cancer la colon.Pele, în vârstă de 80 de ani, se află acum internat în secţia ATI a spitalului, unde se recuperează după operaţie.

Pele a fost operat de cancer la colon

„Sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon. Aceasta a fost identificată în timpul investigațiilor pe care le-am menționat săptămâna trecută. Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii. Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față, cu mult optimism și multă fericire să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, a transmis Pele pe pagina sa oficială de Instagram.

Pele a fost internat în spital. „Să ştiţi că nu voi juca duminica viitoare!”

Pele se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp. El a suferit deja mai multe operaţii la şold. De asemenea, Pele a acuzat probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi. La începutul anului 2020, fiul său Edinho a spus într-un interviu că tatăl său se luptă cu probleme fizice şi psihice şi că se simte „deprimat”.

Pele a jucat 92 de meciuri internaţionale cu naţionala Braziliei şi a câştigat trei titluri la Cupa Mondială.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă