”Pe stradă nu le-ar recunoaște nimeni!”. Capitolul la care ”suferă” Simona Halep și Emma Răducanu

2 săptămâni in urmă 17

Dincolo de performanțele ei sportive, sportiva din Constanța nu atrage pe partea de marketing, aspect scos în relief de către Barbara Schett, o cunoscută realizatoare TV.

Galerie Foto

Capitolul la care ”suferă” Simona Halep și Emma Răducanu. ”Este mai dificil să vinzi!”

În Austria, sportiva din România i-a acordat un interviu atipic fostei jucătoare de top, în care a vorbit despre viața sa personală. Simona Halep a recunoscut că și-ar dori trei copii, dar cel mai probabil se va opri la doi, și a dezvăluit ce carieră ar fi urmat dacă nu ar fi jucat tenis. 

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut nimic.

Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA”, a spus Schett, potrivit welovetennis.fr.

Experta în tenis a sesizat că circuitul masculin are încă multe vedete acum, spre deosebire de cel feminin.

”Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante și personalități puternice. ATP se poate lăuda cu mai multe astfel de nume în prezent, dar în circuitul WTA este mai complicat.

Atunci când jucam eu, oamenii știau numele starurilor. Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu mai este cazul în Linz”, a mai spus Schett.

Singurul gen muzical pe Simona Halep nu-l ascultă: ”E prea mult pentru mine”

Simona s-a destăinuit și cu privire la preferințele sale muzicale. Aceasta a declarat că singurul gen pe care nu-l agreează este rock-ul, spre surprinderea Barbarei Schett. 

Barbara Schett a fost uimită de afirmația româncei: ”Pe bune? Mulți oameni ascultă Bon Jovi sau alte formații hard rock”. Halep și-a explicat afirmația: ”Nu, e prea mult pentru mine! Îmi place însă muzica clasică, muzica de petrecere”.

Galerie Foto

Etichete: simona halep , barbara schett , emma raducanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă