„Pe Simona Halep nu o recunoaște nimeni pe stradă!” Reacție controversată a Barbarei Schett la scurt timp după ce i-a luat interviu româncei

2 săptămâni in urmă 10

Barbara Schett (45 de ani) a făcut o remarcă neașteptată la adresa Simonei Halep (30 de ani), la scurt timp după ce a intervievat-o pe româncă la turneul de la Linz.

Barbara Schett, una dintre cele mai îndrăgite figuri din lumea tenisului, care moderează și emisiunea „Game, Set și Mats” de la Eurosport, a realizat un interviu savuros cu Simona Halep.

La scurt timp după ce a dezbătut mai multe aspecte inedite din viața Simonei, austriaca a avut o reacție controversată la adresa jucătoarei noastre.

„Pe Simona Halep nu o recunoaște nimeni pe stradă!” Reacție controversată a Barbarei Schett la scurt timp după ce i-a luat interviu româncei

Barbara Schett este de părere că Simonei Halep și Emmei Răducanu le lipsește aura unor legende precum Steffi Graf sau Serena Williams! Din acest motiv, Simona nu este recunoscută pe stradă în Austria: „Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante și personalități puternice. ATP se poate lăuda cu mai multe astfel de nume în prezent, dar în circuitul WTA este mai complicat. Atunci când jucam eu, oamenii știau numele starurilor. Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu mai este cazul în Linz.

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut nimic. Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA”, a spus Barbara Schett, potrivit WeLoveTennis. Simona chiar s-a deplasat cu trenul de la Viena la Linz, iar românca a fost sinceră și a spus că nu a fost recunoscută de ceilalți călători: „Nu m-a recunoscut nimeni! Nu prea era lume în tren. Am luat trenul pentru că mi-a plăcut și o fac ori de câte ori am ocazia, nu mi se pare ceva ieșit din comun”.

The post „Pe Simona Halep nu o recunoaște nimeni pe stradă!” Reacție controversată a Barbarei Schett la scurt timp după ce i-a luat interviu româncei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă