Pe modelul Petrila, CFR Cluj mai împrumută un jucător de perspectivă la Sepsi

1 lună in urmă 11

Articol de - Publicat joi, 26 august 2021, 10:50 / Actualizat joi, 26 august 2021 11:12

CFR Cluj a luat decizia de a-l împrumuta pe tânărul Răzvan Andronic (21 de ani) la Sepsi Sfântu Gheorghe. Sezonul trecut, „feroviarii” l-au trimis în Covasna pe Claudiu Petrila, fotbalistul înregistrând un progres remarcabil sub comanda lui Leo Grozavu. 

Sepsi are un start de sezon oscilant, mult sub așteptările trasate la început de sezon. Printre alte nemulțumiri, tehnicianul Leo Grozavu s-a plâns recent că suferă la capitolul jucători U21, iar problema acestuia s-a rezolvat rapid: Sepsi a împrumutat un puști de la CFR Cluj, după succesul înregistrat anul trecut cu Claudiu Petrila. 

Surse autorizate GSP.ro au confirmat în această dimineață că Răzvan Andronic, mijlocașul dreapta al lui CFR Cluj, va evolua sub formă de împrumut la Sepsi în acest sezon.

150.000 de euroe cota de piață a lui Răzvan Andronic, potrivit portalului Transfermarkt

Am discutat cu conducerea, am făcut o strategie, nu ne-am ținut de ea. Sper că se vor aduce jucători, deși timpul nu-i prietenul nostru - Leo Grozavu, antrenor Sepsi, pe 23 august

CFR Cluj mai împrumută un jucător de perspectivă la Sepsi

În februarie 2020, CFR Cluj îl transfera pe Răzvan Andronic de la FC Botoșani. În „Gruia”, Andronic n-a primit prea multe șanse, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la un alt club din Liga 1, la Clinceni, unde a reușit două goluri în 22 de apariții.

Mijlocașul lateral Răzvan Andronic a fost adus la Botoșani în septembrie 2018, de la „Ardealul”. Pentru a-l aduce la FC Botoșani, moldovenii au plătit în septembrie 2018 aproximativ 15.000 de euro. În Moldova, Marius Croitoru l-a împrietenit cu fotbalul, iar Valeriu Iftime cu școala

Acesta și-a început aventura la Botoșani cum nu se poate mai bine, cu gol reușit în poarta FCSB-ului într-un meci jucat la Pitești.

Răzvan Andronic se aseamănă în joc cu Dennis Man. Dacă o să fie serios şi o să muncească mult, o să ajungă sus de tot - Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, în 2019

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Vedeta lui Sepsi a fost exclusă definitiv din lot! Grozavu confirmă: „E decizia mea”

Feșnic, eroare în FCSB - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să fie eliminat”

Playtech: Drama solistei cu chip de păpușă. A părăsit Bucureștiul: 'Trăiesc din pensia părinților!' EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă