Pe lângă un salariu enorm, Messi a primit și criptomonede la PSG

2 luni in urmă 16

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, joi, că pentru prima dată la o achiziţie de asemenea anvergură, în cazul lui Lionel Messi argentinianul a primit şi numeroase criptomonede $PSG Fan Tokens la venirea la gruparea franceză.

“Includerea criptomonedelor $PSG Fan Tokens în pachetul jucătorului creează o legătură imediată cu comunitatea de milioane de suporteri din întreaga lume. Această iniţiativă poziţionează un pic mai mult PSG ca una dintre mărcile din sport cele mai inovatoare şi avangardiste ale lumii”, se arată pe site-ul psg.fr.

PSG a devenit în 2018 prima marcă din sport care s-a asociat Socios.com. De atunci, PSG şi Socios.com colaborează pentru dezvoltarea unor metode inovatoare pentru a conecta clubul şi suporterii, menţionează PSG. Fan Tokens le oferă suporterilor posibilitatea de a se implica în decizii minore din viaţa clubului.

Datorită criptomonedelor, fanii pot alege mesajul afişat pe perete în vestiar pentru a-i motiva pe jucători sau să voteze pentru golul sezonului sau pentru câştigătorii premiilor de la finalul sezonului. De asemenea, pe platforma Socios.com suporterii primesc mesaje video personalizate de la jucători şi numeroase alte surprize.

Lionel Messi, care s-a despărţit în această vară de FC Barcelona, a semnat pe doi ani cu Paris Saint-Germain.

Citeste si:

Un suporter rival din Franța a spart televizoarele într-un magazin de supărare că Messi va juca pentru PSG VIDEO

Messi câștigă dublu la Paris față de Mbappe! Cât încasează Neymar săptămânal. Toate salariile de la PSG

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă