Pe cine dau vina membrii USR pentru CRIZA prin care trece România. Milioane de români afectați, facturi tot mai mari

3 săptămâni in urmă 17

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 22:44

SURSĂ: realitatea PLUS AUTOR: Alexandru Buzica

’Nu aș specula despre o intrare la guvernare, sunt rezervat în această privință, dar așa cum ați afirmat, aceste probleme sunt vechi și se acumulează.

Ce e important, este ca întreaga clasă politică să conștientizeze aceste probleme, iar pentru asta trebuie politici publice asumate. Avem o problemă de sistem! Fară o dezvoltare sustenabila, familiile vulnerabile nu vor trăi bine în România’’, a mai  declarat acesta în timpul emisiunii. 

Deputatul USR, a mai adăugat în cadrul emisiunii, că o mare vină pentru criza politică , o are și Președintele Klaus Iohannis. 

‘’La întâlnirile pe care le-a avut cu toate partidele, acolo era locul unde un președinte mediator,  ar fi trebuit să discute despre aceste probleme și să rezolve criza prin care trecem. În loc de asta, ne jucăm un joc politic de câteva luni, iar românii suferă’’, a spus Irinel Darău.

Totodată, deputatul i-a luat apărarea fostului Ministru al Sănătăți, Ioana Mihaila, privind declarațiile acesteia, despre lipsa medicamentelor din spitalele românești. 

‘’Morțile sunt prevenibile. Prevenirea morților se face prin vaccinare.Nu vom rezolva  problema pandemiei cu medicamente! S-ar putea să fie prea târziu pentru unii! 

Multe medicamente sunt pentru faze ușoare sau incipiente ale bolii.

Puteam fi mai duri în timpul guvernării, dar cât să poți guverna, când te certi cu partenerii la Tv? Există zeci de adrese prin care s-au cerut bani pentru spitale. S-a cerut grăbirea rectificării și nu s-a făcut asta. Pandemia ne-a găsit cu tot felul de comorbiditati la nivel politic! Problemele sistemice sunt de vină pentru criza aceasta'', a mai adaugat politicianul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă