Pe ce a dat Gigi Becali 8 milioane de euro. Se vede că nu ține la bani, deloc

2 luni in urmă 6

Vineri Liga 1 va avea parte de derby-ul ultimilor ani, între FCSB și CFR Cluj. Campioana ediției trecute, CFR Cluj vine cu un prim 11 sub valoarea totală a investițiilor făcute de Becali la FCSB. Asta și pentru că managementul CFR-ului a știut cum să-și atragă jucători, liberi de contract. Cu alte cuvinte, actualul lot CFR Cluj este unul consturit făr prea multă investiție.

Derby CFR Cluj – FCSB pe bani puțini

În ultimii ani CFR Cluj a dominat campionatul intern. Asta și datorită modului în care au știut să-și construiască lotul de jucători. Chiar dacă nu a mai avut performanțele din trecut în Liga Campionilor, pe plan intern CFR Cluj a demonstrat că are valoare.

Mulți jucători din actualul lot al CFR-ului sunt veniți liber de contract. Cu alte cuvinte asta înseamnă investiții puține din punct de vedere al achizițiilor.

De cealaltă parte Gigi Becali, în dorința de a avea un palmares bogat a investit considerabil în lotul pe care îl are acum la FCSB. Datele oficiale spun că latifundiarul din Pipera a investit aproximativ 8 milioane de euro în achiziția de jucători.

Cel mai scum transfer din Liga 1, cel al lui Tudorel Coman, de 3 milioane spune totul despre intențiile lui Becali. Este clar că lotul FCSB-ului, din punct de vedere financiar este unul mare, dar rezultatele din ultima vreme sunt nemulțumitoare, în raport cu investițiile făcute de Becali.

Deși FCSB ocupă locul unu în clasamentul Ligii, randamentul din ultima vreme l-a cam nemulțumit pe Gigi Becali. Acum așteaptă ca derby-ul din 19 martie cu CFR Cluj să-i aducă punctele necesare de  a avea un drum liniștit.

CFR Cluj, ocupanta locului doi, cu același punctaj ca FCSB, 60 de puncte, dar golaveraj mai mic, speră să revină pe primul loc, după meciul de vineri seara. Comparativ, lotul CFR-ului actual valorează, ca investiții, 200.00 de euro, pe când FCBS are un lot de 7.800.000 de euro.

Gigi Becali are mesaje ironice la adresa CFR-ului

Mai sunt două zile până la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, ocupantele primelor două locuri din Liga 1. Meciul se anunță unul dur și este clară intenția celor două echipe de a urca în clasament, ca ocupantele primului loc.

Amândouă au același punctaj, diferența făcând-o golaverajul. CFR se bazează pe istețimea portarului Giedrius Arlauskis, revenit în poarta CFR-ului după o perioadă de absență. De cealaltă parte, cu ironia caractersitică, Gigi Becali le transmite mesaje războinice adeversarilor, declarând:

”Trebuie să mergem foarte bine, iar eu abia aștept meciul cu CFR Cluj! Nu mă interesează ce face Edi Iordănescu și nici nu mă interesează că o să fie suspendat.

Cum nu mă interesează nici că a venit Arlauskis la CFR. E Superman, tată, și nu știu eu?! Vlad e cel mai bun portar din Liga 1! Am mare bază în el”, a declarat Becali înaintea meciului cu CFR.

The post Pe ce a dat Gigi Becali 8 milioane de euro. Se vede că nu ține la bani, deloc appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă