PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”

1 lună in urmă 5

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 08:57 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 09:47

Dinamo a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, 0-1, la capătul unui meci pe care echipa lui Gigi Mulțescu l-a terminat cu doi jucători în minus.

Eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan, petrecute în prima repriză, i-au deranjat pe fanii lui Dinamo. După meci, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în club prin programul DDB, au postat două mesaje dure pe contul de Facebook.

PCH a criticat maniera de arbitraj a centralului Marcel Bîrsan și a avut un derapaj, jignindu-l pe arbitru, considerând că acesta a dezavantajat intenționat echipa.

A început jaful! Este incredibil ce se întâmplă! Bîrsan, că ești Bârsană știam. Că ne-ai mai furat, n-am uitat. Că nu te pricepi, știe toată lumea. Ne surprinde doar felul în care pui japca în aplicare. Prea pe față.

Spune-ne, bă țărănoiule, că trebuie să pierdem, măcar să nu ne mai obosim! Îți cereai scuze de la Deac după ce i-ai dat galben. Ție chiar nu ți-e rușine să murdărești fotbalul în halul ăsta?!!Ne mirăm că ne bate Armenia, când fotbalul din România este făcut praf de niște arbitri care dau galben în funcție de cât de tare țipă jucătorii de la CFR sau FCSB.

Foarte pertinent comentariul lui Ion Crăciunescu: «La Anton nu e fault de al doilea galben niciodată. La Bejan nu se poate da al doilea galben. Adversarul ridică piciorul foarte sus, mingea vine de la jumătate de metru și șterge mâna lui Bejan. Nu se poate da galben pentru așa ceva!».

Hai că ți-a ieșit până la urmâ, Bârsane! Ai avut ceva emoții, nu? Așteptăm reacția CCA! Asta e, câinilor, mergem mai departe! Kongshavn și Albentosa, două câștiguri pentru Dinamo! Și încă ceva.  N-om avea echipă de titlu, dar nici de retrogradare nu e ! Ne vom bate până la capăt, în Cupă și play-out! Băieții au avut atitudine! Este tot ce le cerem
– Peluza Cătălin Hîldan

VIDEO Florentin Petre: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Dinamo: 

Momente incredibile la Cluj » Două ROȘII pentru Dinamo + două penalty-uri neacordate pentru CFR! Verdictul lui Crăciunescu: „Nu e posibil așa ceva!”

CFR Cluj - Dinamo 1-0 » Un jucător de la trupa din Ștefan cel Mare a obținut cea mai mare notă

Playtech: BOMBĂ! Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă