PCH, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu FC Botoșani » Ce i-au cerut lui Torje

1 lună in urmă 15

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021, 07:21 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 07:33

 Dinamo a mai bifat un eșec, al 6-lea consecutiv în Liga 1, după 1-2 cu FC Botoșani, pe teren propriu,

La finalul partidei din „Ștefan cel Mare”, fanii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în club prin programul DDB, au transmis pe Facebook un mesaj către jucători.

PCH, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo după înfrângerea cu FC Botoșani

Suporterii spun că vor susține echipa în continuare și au avut un mesaj pentru Gabi Torje, pe care-l văd liderul echipei.

Când pare că nu mai este lumină, cântăm și mai tare. Doar așa vom ieși din beznă. Trage-i după tine, Torje! Explică-le ce înseamnă câine până la moarte. 

Istoria îi va pedepsi nu doar pe cei care au încercat să îngroape clubul, ci și pe cei care au vorbit nesăbuit despre numele Dinamo

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată pe Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul n-are niciun trofeu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București! (Gabi Torje) 
– comunicat PCH

536 de minutede ineficacitate adunase Dinamo în Liga 1 până la golul de aseară al lui Torje

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

Gabi Torje, cel care a marcat primul gol pentru „câini” după o lună și jumătate, i-a răspuns la final lui Andrei Patache, fundașul moldovenilor afirmând înainte de joc că „ar fi o rușine” să nu o învingă pe gruparea roș-albă.

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul are doar sportivi de contact, de lupte, care au ajuns la Olimpiadă. FC Botoșani n-are vreun titlu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București!.

Cine analizează fiecare meci cred că-și va da seama că am arătat mult mai bine decât cu FCSB, din toate punctele de vedere. Suntem în creștere, am avut și absenți, jucători noi. Venim cu plusuri. Dinamo nu se va bate la evitarea retrogradării. 

Am avut ocazii și înainte de a se stinge nocturna. Nu s-a stins și nocturna și n-a mai jucat bine Botoșaniul după aceea. Au avut gol dintr-o schimbare de direcție și un penalty, care am înțeles că a fost, dar n-am văzut bine. Probabil toți se așteptau după 0-2 în minutul 17 să luăm 5, dar am arătat maturitate. Suntem pregătiți, putem pune presiune cu o echipă foarte bine cotată”, a declarat Torje.

De la 0-2 am dominat jocul, dar micile detalii au făcut diferența. Toți ne-am regăsit energia, spiritul, acesta este cel mai mare câștig la acest moment. Fiecare jucător a făcut pasul în față, niciunul nu a dat înapoi. Nu e momentul să comentez dacă aș fi sau nu de acord să preiau soarta definitivă a echipei. În rucsacul unui soldat se află întotdeauna și sabia de mareșal!
- Sorin Colceag, antrenor interimar Dinamo

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Detaliul remarcat de Dan Udrea la tribuna oficială, în momentul beznei de la Dinamo - Botoșani: „Cum să stai așa?!”

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă