Paznicul unui supermarket din Ploiești, AGRESAT de doi tineri pentru că le-a cerut să poarte mască

2 săptămâni in urmă 3

Paznic agresat la PloieștiPaznic agresat la Ploiești

Un scandal a avut loc, joi seară, la un magazin de pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Totul a pornit după ce agentul de pază le-a cerut celor tineri să poarte masca de protecție, moment în care aceștia au devenit violenți. Doi dintre ei l-au lovit pe paznic cu pumnul în față, apoi au spart geamul ușii de acces în magazin și au fugit, relatează realitateadeprahova.net.

VINERI, 02 APRILIE 2021, 10:44

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit IPJ Prahova, ieri, în jurul orei 20:30, polițiștii au fost solicitați să intervină la un supermarket situat în zona de nord a municipiului Ploiești, unde ar fi avut loc o agresiune asupra agentului de pază.

Echipa operativă s-a deplasat la fața locului, unde din primele cercetări a stabilit că, doi tineri care au fost atenționați la intrarea în magazin cu privire la faptul că nu purtau mască de protecție, s-au manifestat agresiv față de agentul de pază, lovindu-l în zona feței.

De asemenea, cei doi ar fi spart și geamul ușii de acces în unitate.

Politiștii efectuează cercetări pentru identificarea și depistarea persoanelor implicate în eveniment, fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă