Pavel Bartoş, ameninţat de Cabral: „Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine!”

2 săptămâni in urmă 20

Pavel Bartoş, ameninţat de Cabral, în stilul său plin de umor. Soţul Andreei Ibacka a aflat că ștergătoarele de la mașină, dispărute acum zece ani sunt în portbagajul mașinii lui Pavel Bartoș.

Citeşte şi: Cabral, devastat! A apărut prima imagine cu tatăl lui în închisoarea din Congo FOTO

Pavel Bartoş, ameninţat de Cabral

Pitic nenorocit, pun eu mâna pe tine! Ce nenorocit e ăsta! Zece ani au trecut de când m-a nenorocit. Am intrat în mașină, am dat drumul la toate ălea, când am dat drumul la ștergătoare, geamurile au scos sunete ciudate.

Lipseau lamelele. Am stat în patru labe să caut sărăciile ălea. Dădeam cu tricoul. Incredibil ce nenorocire de om, mă răzbun eu„, a spus Cabral, potrivit Cancan.ro.

Povestea cutremurătoare a lui Cabral

Cabral s-a confesat fanilor pe blog-ul său, unde a vorbit despre greutățile din viață care l-au făcut vedeta de astăzi. Celebrul prezentator al emisunii „Ce spun românii” a explicat cum a fost părăsit de tatăl lui şi a rămas în grija mamei,  femeie simplă, fără prea multe posibilități.

Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții în palate de sticlă și cu ștrampi de aur. (..)

Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a scris Cabral pe blog.

Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. (..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit.

Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”, a mai scris celebrul prezentator.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă