Paulo Vinicius l-a impresionat pe Bogdan Andone: „Pur și simplu e imposibil de marcat, are un timing extraordinar”

4 luni in urmă 26

Paulo Vinicius a impresionat în Liga 1, iar unii dintre tehnicieni n-au găsit soluția pentru a-l bloca pe fundașul celor de la CFR Cluj. Este și cazul lui Bogdan Andone, care a recunoscut că brazilianul este „imposibil de marcat”.

Înaintea partidei dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj, Andone a povestit ce le cerea jucătorilor de la Astra pentru ca Vincius să nu poată marca.

Paulo Vincius (36 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, liber de contract, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol. Acesta mai are contract cu gruparea ardeleană până în vara anului viitor.

Bogdan Andone, cucerit de Paulo Vinicius: „Pur și simplu e imposibil de marcat!”

„E incredibil, eu mă minunez. Știu cum pregăteam marcajul la antrenament, la fazele fixe. Toată lumea știe că Vinicius marchează, pur și simplu e imposibil de marcat. Puneam cel mai bun jucător, cel mai puternic jucător, e imposibil de marcat”, a subliniat Bogdan Andone, la Digi Sport.

„Vinicius are un timing extraordinar, e foarte puternic în săritură și lovește mingea la cel mai înalt nivel. Cât am fost la Astra le ceream jucătorilor să sară în el, să nu urmărească mingea. Pur și simplu le ceream să-l scoată de pe traiectoria balonului”, a dezvăluit fostul tehnician al grupării din Giurgiu.

Chiar dacă are 36 de ani, Dan Petrescu l-ar vrea pe Paulo până la 38 de ani la echipă și chiar se gândește să-i propună să rămână în staff lui Vinicius.

„Totul depinde de el, nu de noi. Dacă el va dori să continue și se simte bine, vă dați seama că asta ne dorim. Mai e până în vară, dar numai el poate să decidă. Dacă el decide să fie jucător, orice la echipă, e bine venit. Un băiat profesionist și serios”, a spus Dan Petrescu.

The post Paulo Vinicius l-a impresionat pe Bogdan Andone: „Pur și simplu e imposibil de marcat, are un timing extraordinar” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă