Paul Rudd, desemnat cel mai sexy bărbat în viață. Ce a spus actorul despre George Clooney și Brad Pitt

3 săptămâni in urmă 8

În vârstă de 52 de ani, actorul Paul Rudd a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață de revista People. Cu această distincție, el se alătură altor vedete masculine precum Idris Elba, George Clooney şi Bradley Cooper.

Cunoscut publicului larg pentru rolul său din „Ant-Man”, Paul Rudd se mândrește cu o carieră în actorie de peste 30 de ani. Acesta a apărut în multe filme și seriale printre care „Friends”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Endgame” și multe altele.

Actorul, desemnat acum de People cel mai sexy bărbat în viață, a fost surprins de această distincție. „Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: «Ce?» ”, a declarat el pentru People.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Paul Rudd is PEOPLE&#39;s 2021 <a href="https://twitter.com/hashtag/SexiestManAlive?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SexiestManAlive</a>! 🔥 <a href="https://t.co/aweOKYwclx">https://t.co/aweOKYwclx</a> <a href="https://t.co/PPxEaZo6Ty">pic.twitter.com/PPxEaZo6Ty</a></p>&mdash; People (@people) <a href="https://twitter.com/people/status/1458302545642786817?ref_src=twsrc%5Etfw">November 10, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Și soția lui, Julie, cu care e căsătorit de 18 ani, a reacționat la fel. „Ea a fost uluită. (…) După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: «O, au nimerit-o bine». Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a mai adăugat Rudd.

Paul Rudd, desemnat cel mai sexy bărbat în viață. Ce a spus actorul despre George Clooney și Brad Pitt

În aceeași notă amuzantă, actorul i-a adus în discuție pe colegii lui de breaslă, pe George Clooney și Brad Pitt. „Sper că acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan. (…) Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a mai glumit actorul.

 Endgame’ UK fan eventIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Din punct de vedere profesional, cariera lui Paul Rudd continuă. În curând acesta va putea fi văzut în „Ghostbusters: Afterlife” şi în serialul TV „The Shrink Next Door”.

În 2020, actorul Michael B. Jordan a fost ales cel mai sexy bărbat în viaţă de revista People, după John Legend şi Idris Elba, în 2019, respectiv 2018.

Foto: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă