Paul Pogba conduce Echipa Săptămânii! Surpriza din atac: un atacant la care Real tocmai a renunțat

1 lună in urmă 14

O surpriză plăcută este atacantul Luka Jovic. Împrumutul la Frankfurt îi priește de minune fotbalistului sârb. După o perioadă dezamăgitoare, acesta a marcat deja două goluri în primul meci în Bundesliga și a prins primul card special în FIFA 21. 

Portarul vine din Franța, de la Metz, este vorba de goalkeeperul Alexandre Oukidja. Angello Ogbona a impresionat în ultima perioadă la West Ham și italianul este stâlpul apărării, alături de John Stones, de la Manchester City. Domenico Criscito, de la Genoa, este ultimul fundaș ales îna ceastă formulă. 

Pogba și Muller dau cele mai bune carduri, de 88 OVR

La mijloc Paul Pogba face pereche cu starul de Bayern, Thomas Muller. Lorenzo Insigne, coordonatorul lui Napoli și Teun Koopmeiners de la Alkmaar, completează linia mediană. 

Jovic ia un loc în atac, încadrat de doi jucători ofensivi din Franța, Wissam Ben Yedder și Ludovic Ajorque, de la Monaco și Strasbourg

Citește și alte știri despre FIFA 21:

Un fundaș de la PSG va deveni favoritul gamerilor! Ce card o să primeascăUn star din NFL vine să „rupă” concurența în VOLTA: este primul star de fotbal american ce își face apariția în FIFA 21

Un ieșean s-a oprit cu mașina la un accident mortal, din curiozitate. Halucinant ce a urmat! Video

Libertatea

Playtech: Oana Zăvoranu a publicat poze rușinoase la adresa Adelinei Pestrițu. Tot internetul a văzut-o așa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă