Paul Anton s-a dezlănțuit la antrenamentele lui Dinamo! Ce a făcut mijlocașul după ce a aflat că nu poate pleca

2 luni in urmă 24

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Potrivit LPF, cererea lui Anton a fost respinsă ca neîntemeiată, așa că, deocamdată, mijlocașul de 30 de ani nu are de ales decât să rămână la Dinamo.

Fanatik anunță că, după ce a aflat verdictul primit din partea Camerei pentru Soluționarea Litigiilor, Paul Anton și-a ieșit din fire la antrenamentele ”câinilor” și a provocat un adevărat scandal exact la baza sportivă.

Aceeași sursă precizează că fotbalistul a zbierat și a lovit cu picioarele în tot ce a nimerit.

Asta e România! Numai corupție, numai corupție! M-am săturat!”, ar fi strigat jucătorul celor de la conducerea clubului, potrivit Fanatik.

După ce fotbalistul a primit decizia, agentul jucătorului, Lucian Marinescu, a avut o reacție vehementă. Acesta consideră o nedreptate ceea ce i se întâmplă lui Anton, mai ales că acesta nu a mai fost plătit integral din luna februarie.

De asemenea, Marinescu consideră că principala vinovată pentru situația în care se află jucătorul reprezentat de el este Federația Română de Fotbal, în frunte cu administrația Burleanu.

Paul Anton, jucător de echipă națională, neplătit de 5 luni de zile de către Dinamo, este împiedicat să plece de la un club care nu e în stare să îi plătească salariul. Că așa vor 3 avocați, membri ai CNSL. Nu contează cum, soluții se găsesc. Schimbăm practica de până acum, inventăm, interpretăm lăutărește.(...)

Paul Anton nu e o marfă. Va deveni liber de contract și va pleca unde vrea el și în ce condiții vrea el. Oricât ar dura pentru a realiza asta. Pentru că are răbdare. Și acum are și furie pentru disprețul cu care e tratat”, scria în comunicatul oficial trimis de Lucian Marinescu.

Etichete: liga 1 , dinamo , paul anton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă