Paul Anton este jucător liber de contract! La câți bani a renunțat pentru a pleca de la Dinamo: „El chiar ne-a înțeles”

1 lună in urmă 31

Articol de - Publicat joi, 26 august 2021, 20:34 / Actualizat joi, 26 august 2021 20:36

Mijlocașul Paul Anton (30 de ani) a căzut la un acord cu Dinamo și a devenit fotbalist liber de contract. 

Paul Anton sa renunțat la suma de 38.000 de euro, reprezentând cele două salarii pe care ar fi trebuie să le primească după intrarea clubului în insolvență, și a devenit jucător liber de contract. Ceilalți bani pe care îi avea de recuperat rămân la masa credală. 

Paul Anton se desparte de Dinamo 

Paul Anton încearcă de săptămâni bune să obțină statutul de fotbalist liber. Comisia de Disciplină a FRF nu a oferit o decizie favorabilă, așa că mijlocașul a fost nevoit să renunțe la o sumă importantă de bani. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a reacționat după decizia lui Anton, pentru GSP.ro: „Îi mulțumim lui Paul. Spre deosebire de alții, el chiar ne-a înțeles”.

Paul Anton doar s-a antrenat cu Dinamo 

Paul Anton s-a pregătit în ultimele zile, normal, alături de echipă, doar că nu a făcut deplasarea la Constanța, pentru meciul cu Farul. Dario Bonetti a sperat până în ultima clipă că mijlocașul se va răzgândi și va rămâne sub comanda lui: „Cred că va reveni următoarea etapă. Atunci va fi apt. Eu sper să continue cu Dinamo, e un fotbalist foarte bun. El este apropiat de proiectul nostru, iar spre binele echipei, al nostru, ar fi bine să continue”.

Antrenorul italian s-a înșelat. Rămâne fără o nouă piesă de bază, într-un lot deja slăbit de plecările în masă din vară. În zona lăsată liberă de Anton, Dinamo îl poate folosi pe Alexandru Răuță. Bonetti a încercat să improvizeze cu Marco Ehmann și Steliano Filip.

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

S-a aflat valoarea totală a datoriilor lui Dinamo: „Doamne ferește să vorbim de așa ceva!”

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, dezvăluiri-șoc: „Steaua caută finanțator. Mi-a zis: «Nu vrei să vii la noi?»"

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă