Paul Anton, dărâmat după ce Dinamo n-a bătut-o pe Clinceni: „De când am venit, am primit doar bonsurile plătite de cei din DDB”

2 luni in urmă 1

Paul Anton a marcat iar pentru Dinamo, dar de această dată reușita sa a adus doar un punct pentru echipa lui Jerry Gane, care a remizat cu Clinceni: 1-1. Marcat de problemele mari din „Ștefan cel Mare”, Anton nu va mai continua la Dinamo, dacă lucrurile nu vor intra pe făgașul normal.

Internaționalul român, pe care Florentin Petre îl vede în continuare la prima reprezentativă, a recunoscut că singurii bani i-a văzut doar din partea fanilor, de când a revenit la Dinamo.

Duelul dintre Clinceni și Dinamo a fost LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro.

Paul Anton, plătit de fanii lui Dinamo: „Am primit doar bonsurile de la DDB!”

Mă supără că nu am reușit să câștigăm, din nou neatenție și pierdem cele trei puncte. Eu cred că și în prima repriză am avut ocazii, am încercat să presăm, să punem presiune pe ei și să marcăm. E o situație foarte grea, foarte dificilă, cu instabilitate și asta ne-a apăsat. Vedem, e clar că dacă nu se vor schimba lucrurile, nu se poate continua. De când am venit la Dinamo nu am încasat nimic, decât două bonusuri plătite de cei din DDB”, a spus Paul Anton, după remiza lui Dinamo cu Clinceni, scor 1-1.

Clinceni – Dinamo | ECHIPELE DE START

Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu – Fl. Achim, Cebotaru, Cascini, Andronic – Cr. Morar, R. Rusescu
Rezerve: Ureche, Bilali, P. Petrescu, Boiciuc, Cr. Tănase, Ventura, C. Șerban, Chunchucov, L. Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu – Camara, Anton, Gol, Fabbrini – V. Borcea, Nemec
Rezerve: Eșanu – Al. Mitrovic, Vl. Achim, G. Crețu, I. Șerban, A. Bani, Măgureanu, Magaye Gueye
Antrenor: Ionel Gane

The post Paul Anton, dărâmat după ce Dinamo n-a bătut-o pe Clinceni: „De când am venit, am primit doar bonsurile plătite de cei din DDB” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă