Paul Anton, criticat după remiza din meciul Astra – Dinamo 0-0. „N-a zis nimic despre vinovăția jucătorilor, pentru situația în care se află echipa!”

2 săptămâni in urmă 12

George Florescu, fostul internațional român, l-a criticat pe Paul Anton după meciul dintre Astra Giurgiu și Dinamo, scor 0-0.

Astra Giurgiu – Dinamo s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar George Florescu a ținut să îl taxeze pe Paul Anton. Deși recunoaște că a avut o părere bună despre fotbalistul „câinilor”, acesta s-a declarat dezamăgit de el deoarece „nu și-a asumat și nu a zis nimic despre vinovăția jucătorilor”.

George Florescu se aștepta ca Paul Anton, unul dintre cei mai experimentați jucători din „Ștefan cel Mare”, să declare că Dinamo a ajuns în situația în care este și din cauza jucătorilor care nu au dat randamentul așteptat.

Paul Anton, criticat după remiza din meciul Astra – Dinamo 0-0

„Au fost ocazii puţine, n-a fost un meci extrem de interesant de privit. A ieşit în evidenţă Merloi, un jucător tânăr cu calităţi foarte bune. A avut nişte acţiuni, nişte driblinguri reuşite. În rest, un meci anost. Cred că totuşi Astra e puţin peste Dinamo în momentul de faţă. Chiar şi cu acest antrenor nou, nu îi văd bine pe cei de la Dinamo în acest play-out.

Nu vreau să-i iau apărarea lui Anton, dar mi s-a părut unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Dinamo de-a lungul sezonului. Dar, ţinând cont de contextul în care se află, n-au câştigat din ianuarie în campionat, nu putea să iasă la un interviu după un egal şi să fie fericit. Asta ar trebui să atitudinea, să fie umili, aşa cum a fost Anton. Într-adevăr, nu şi-a asumat şi nu a zis nimic despre vinovăţia jucătorilor, pentru situaţia în care se află echipa. Sigur, totul a plecat de la alte probleme, dar jucătorii sunt pe teren, trebuie să-şi asume anumite responsabilităţi”, a spus George Florescu pentru Look Sport.

 

The post Paul Anton, criticat după remiza din meciul Astra – Dinamo 0-0. „N-a zis nimic despre vinovăția jucătorilor, pentru situația în care se află echipa!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă