Paul Anton, certat de Iuliu Mureșan: ”Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei”

2 luni in urmă 24

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Anton nu vrea să mai continue la Dinamo și clubul îi caută echipă. Momentan, nu a venit nicio ofertă pentru jucător pe adresa clubului.

Iuliu Mureșan: ”Anton nu vrea să continue”

„Nu mai e un schimb de replici cu Sorescu. Am reglat lucrurile, i-am explicat și cred că ne-am lămurit.

Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu 'nu mai vrea'. Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare (n.red. - zona în care s-a accidentat). Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton.

Ar fi o soluție să-l vindem, dar, din păcate, nu avem nicio ofertă pentru el. Poate pleca pe orice sumă, dar nu l-a vrut nimeni. Dacă vine o ofertă, începem analiza și spunem da sau nu”, a spus Mureșan, la Pro X.

Paul Anton a pierdut prima "luptă" cu Dinamo

Potrivit LPF, cererea lui Anton a fost respinsă ca neîntemeiată, așa că mijlocașul de 30 de ani rămâne la Dinamo și nu poate pleca liber de contract, așa cum își dorea el. Speța trebuia judecată inițial pe 4 august, dar a fost amânată pentru 11 august.

De altfel, agentul lui Anton, Lucian Marinescu, a rămas surprins că nu s-a judecat la data programată.

"Paul și-a depus memoriu pentru încetarea raporturilor contractuale, plata a fost anulată odată cu insolvența. Singurul proces care poate sta în picioare în legea insolvenței este cel pentru încetarea relațiilor de muncă. El a început procesul, conform regulamentului din România, la scadența celor 60 de zile. (...) Nu am înțeles de ce astăzi nu s-a dat decizia, așa cum era normal. Nu am mai întâlnit niciodată așa ceva, într-o speță în care lucrurile sunt atât de clare. Dinamo nu a avut nicio probă, chiar nu înțeleg", a spus Marinescu la Fotbal Club.

Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în urmă cu câteva zile, nici președintele dinamoviștilor, Iuliu Mureșan, nu spera într-o victorie a clubului. E drept că Paul Anton are drept de recurs în termen de 5 zile.

Paun Anton are restanțe de 4 luni la Dinamo, însă are unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1, 19.000 de euro pe lună.

Anton a jucat în prima etapă pentru Dinamo în meciul cu Voluntari (3-2 pentru Dinamo), apoi a fost rezervă cu rezervă cu FCU Craiova (0-1), iar de câteva zile s-a accidentat.

Etichete: dinamo , iuliu muresan , paul anton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă