Paul Anton a răbufnit! Ce îl nemulțumește pe mijlocașul lui Dinamo: „Niște băieți au luat bani din drepturile TV!”

1 lună in urmă 15

Dinamo a reușit să se impună în fața celor de la Gaz Metan, 2-1, în etapa 19 a Ligii 1. La finalul meciului, Paul Anton s-a arătat nemulțumit de faptul că doar o parte din jucătorii lui Dinamo au primit bani, din drepturile TV.

Paul Anton (29 de ani) a fost transferat de Dinamo, liber de contract, în toamna anului trecut, de la KS Samara. Acesta mai are contract până în 2022 cu formația bucureșteană.

Dinamo se află pe locul 11 din Liga 1, cu 22 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Paul Anton a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo

Fotbalistul lui Dinamo este nemulțumit că, miercuri, doar o parte din jucătorii formației roș-albe au primit bani, din drepturile TV. Deși nu i-a picat bine această decizie a conducerii, mijlocașul susține că este concentrat să-și facă treaba pe teren, până la finalul contractului.

„Am început cu o greșeală în lanț, cu 0-1, dar am arătat caracter. Calitatea are de suferit, spectacol mai puțin pe un astfel de teren greu. Le mulțumim suporterilor pentru devotament, e formidabil ce fac. Cu Chindia gazonul a fost impracticabil, cu Gaz Metan a fost ok.

Știți bine povestea, miercuri, niște băieți din echipă au luat niște bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce doar unii au luat. Eu nu am luat! Nu mai contează, nu mai vorbesc. Cât am contract, îmi fac treaba. Nu știu cine a hotărât cum se împart banii. A fost zi de meci, nu m-am implicat în discuții ce nu țin de fotbal“, a declarat Anton, potrivit GSP.

The post Paul Anton a răbufnit! Ce îl nemulțumește pe mijlocașul lui Dinamo: „Niște băieți au luat bani din drepturile TV!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă