Paul Annacone, fostul antrenor al lui Federer și Sampras, a vorbit pentru ProSport despre Simona Halep: „E incredibil de talentată!” Românca, „sub lupa” experților americani | EXCLUSIV

1 lună in urmă 3

Paul Annacone, fostul antrenor al lui Roger Federer și Pete Sampras, și Ben Rothenberg, expertul New York Times în tenis, au acceptat să vorbească în exclusivitate pentru ProSport despre Simona Halep, a treia jucătoare din clasamentul WTA! I-am provocat pe doi dintre cei mai reputați specialiști ai sportului alb să o analizeze pe Simona și să facă o predicție despre câte titluri de Grand Slam poate câștiga românca în carieră.

Atunci când te laudă Paul Annacone, omul care l-a antrenat trei ani pe Roger Federer (2010 – 2013) și i-a fost mentor timp de șapte ani lui Pete Sampras (1995 – 2002), nicio altă confirmare nu mai este necesară! Annacone spune că Halep este favorită la fiecare turneu de Grand Slam la care participă, identificând și o calitate incredibilă a româncei.

Am aflat cum se vede Simona Halep prin ochii antrenorului american, dar i-am cerut părerea și unui cunoscut jurnalist de peste Ocean! Ben Rothenberg, de la New York Times, face de asemenea o declarație superbă despre Simona Halep! Expertul american ar fi extrem de surprins dacă Simona nu va cuceri din nou turneul de la Roland Garros.

Paul Annacone, fostul antrenor al lui Federer și Sampras, crede că Simona Halep mai poate câștiga chiar și 6 titluri de Grand Slam în carieră: „Simt că e favorită!”

Simona este o jucătoare de tenis incredibil de talentată! Se află la nivelul cel mai înalt al tenisului de multă vreme. Simt că Simona este una dintre favorite la fiecare turneu de Grand Slam pe care îl joacă! Dacă ea rămâne sănătoasă și motivată, nu văd niciun motiv pentru care nu va mai câștiga un turneu de Grand Slam.

Poate fi unul, pot fi 3 sau pot fi 6 titluri majore! Dar pot spune cu siguranță că ea are calitățile necesare pentru a fi favorită în turneele de Grand Slam în următorii ani, dacă rămâne sănătoasă”, a declarat Paul Annacone (57 de ani) în exclusivitate pentru ProSport. Americanul l-a ajutat pe Roger Federer să revină pe locul 1 mondial și să cucerească al 7-lea său titlu la Wimbledon, în anul 2012.

Ben Rothenberg, expertul publicației New York Times: Simona Halep are un atu rarisim în tenisul feminin!”

Ben Rothenberg, expertul publicației New York Times, e de părere că Simona Halep deține un avantaj rarisim în fața celorlalte jucătoare din circuit: Cred că cel mai mare avantaj pe care îl are Simona ca jucătoare și ca adversară este consistența ei, un atu rarisim în tenisul feminin din ziua de astăzi! Este o sportivă de cursă lungă, prezentă în mereu în top, în timp ce restul jucătoarelor au suișuri și coborâșuri. Greu de spus ce mai poate îmbunătăți în jocul ei, pentru că, atunci când a pierdut la turneele de Grand Slam, a făcut-o împotriva unor adversare aflate în cea mai bună formă.

Nu știu câte Grand Slam-uri va mai câștiga, dar aș fi șocat dacă în următorii ani nu va triumfa din nou la Roland Garros! De asemenea, cred că are o șansă reală să își treacă în palmares toate cele patru trofee de Grand Slam”, a spus Ben Rothenberg, unul dintre cei mai buni experți în tenis din SUA, pentru ProSport! Simona Halep a cucerit două turnee de Grand Slam până la vârsta de 29 de ani, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. Eleva lui Darren Cahill și-a propus să mai joace tenis cel puțin până în anul 2024, așa că are suficient timp pentru a cuceri și alte titluri importante.

The post Paul Annacone, fostul antrenor al lui Federer și Sampras, a vorbit pentru ProSport despre Simona Halep: „E incredibil de talentată!” Românca, „sub lupa” experților americani | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă