Patru turnuri înalte de 90 de metri au fost demolate în câteva secunde într-un orăşel din Anglia. Dezvoltatorii vor să construiască un centru economic

4 zile in urmă 15

Imagini spectaculoase vin din Regatul Unit. Patru turnuri de răcire de la o centrală de energie electrică au fost demolate simultan prin implozie.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În doar câteva secunde, construcţiile înalte de 90 de metri s-au făcut una cu pământul. Întreaga operaţiune a fost supravegheată de o echipă de genişti, iar perimetrul a fost înconjurat pe o rază de 350 de metri.

Centrala de energie electrică nu mai este în funcţiune de zeci de ani, iar demolările acesteia vor continua şi anul viitor. Ulterior, acolo dezvoltatorii vor construi un centru economic.

"Planurile merg mai departe. Demolările vor continua şi în 2022.", a declarat James Fincham, DSM Project Manage potrivit LONDON NEWS TIME.

Peste 50 de angajaţi au lucrat la demolarea celor patru tunuri. Aceştia au fost ajutaţi şi de către poliţişti din cadrul Poliției din North Yorkshire. Drumul în zonă a fost închis, iar muncitorii au supravegheat întreaga operaţiune cu echipamente de supraveghere de ultimă generație, inclusiv drone de detectare a căldurii pentru a asigura degajarea zonei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă