Patru persoane au murit, după ce un elicopter militar s-a prăbușit peste o casă, în Zimbabwe

1 săptămână in urmă 11

Un elicopter al forțelor aeriene din Zimbabwe s-a prăbușit vineri peste o casă. În urma accidentului, au murit toți cei trei membri ai echipajului și un copil aflat în locuință, informează ABCNews.

Cei doi piloți și un tehnician aflați în elicopter au murit pe loc, în urma prăbușirii aparatului. De asemenea, o fetiță și o femeie au fost transportat la spital cu arsuri pe suprafața corpului, au anunțat forțele aeriene din Zimbabwe.

Elicopterul Agusta Bell AB 412 s-a prăbușit în ​​Arcturas, un sat aflat la aproximativ 30 de kilometri (18 mile) la est de capitala Harare, după ce a părăsit baza aeriană Manyame, de lângă aeroportul Harare într-un zbor de antrenament.

„Când nu s-a putut stabili contactul cu elicopterul, baza a activat o operațiune de căutare și salvare. Suntem profund întristați de pierderea de vieți omenești după nefericitul accident”, a anunțat Elson Moyo, comandantul forțelor aeriene din Zimbabwe.

În prezent, reprezentanții forțelor aeriene investighează cauza accidentului. Fotografiile publicate în mass-media locală arătau epava în flăcări a elicopterului căzută peste o casă care avea acoperișul rupt.

Conform martorilor, cele patru victime ar fi ars de vii, după ce elicopterul a luat foc.

Un instructor și un pilot pilot au murit în noiembrie anul trecut, după ce un avion al Forțelor Aeriene din Zimbabwe s-a prăbușit în timpul unei sesiuni de antrenament în orașul Gweru.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă