Patru oferte pentru un lot de 26 de km din Autostrada Transilvania, intre Suplacu de Barcau si Bors

1 lună in urmă 2

Patru oferte au fost depuse pana la termenului limita de luni, 15 martie, pentru proiectarea si executia a 26,35 de kilometri din Autostrada Transilvania, Sectiunea 3C Suplacu de Barcau - Bors si Subsectiunea 3C1 Suplacu de Barcau - Chiribis.

Valoarea estimata a contractului este de 503.687.042 lei fara TVA, iar perioada de executie a lucrarilor este de 18 de luni.

Tronsonul de 26,35 de km ar urma sa cuprinda trei viaducte, opt pasaje si opt poduri, inclusiv un pod de o complexitate tehnica ridicata, in lungime de 1.650 de metri, peste un lac de acumulare la km 6+655.60.

Ofertantii sunt asocieri si firme din Romania, Italia, Spania si Turcia.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Pana la termenul limita au depus oferte urmatorii agenti economici:

1. ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU (LIDER DE ASOCIERE) - VAHOSTAV - SK A.S.

2. ASOCIEREA DRUM ASFALT S.R.L. (LIDER DE ASOCIERE) - TRAMECO S.A. - OPR ASFALT S.R.L. - OBRAS PUBLICAS Y RAGADIOS S.A. - CITADINA 98 S.A. - LEMACONS S.R.L.

3. ASOCIEREA RIZZANI DE ECCHER SPA ITALY - ARTERA BLUE S.R.L.

4. ERG INSAAT TICARET VE SANAYI A.S

Citeste si:

Drama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TVClotilde Armand a castigat definitiv procesul cu Romprest. Culisele din instanta ale "razboiului gunoaielor" din Sectorul 1Unde mai gasiti locuri libere in tara pentru programarea la vaccinarea anti-Covid. In Bucuresti si 17 judete, niciun loc disponibilMasura drastica a lui Emil Boc: primarul Clujului vrea sa interzica total montarea centralelor de apartament in oras. Motivele invocate de edilDeclaratie controversata a Avocatului Poporului, Renate Weber, la Antena 3: "Vaccinarea anti-Covid este o impunere"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă