Patru morţi, după ce un avion s-a prăbuşit lângă Paris

2 săptămâni in urmă 19

Patru persoane au murit după ce un avion ușor s-a prăbușit duminică la est de Paris, a declarat serviciul local de pompieri.

Profi Media

Avion prăbuşit lângă Paris

Un avion Robin DR400, care decolase din Beauvais, la nord-vest de capitală, a fost găsit într-un câmp lângă Saint-Pathus și a fost începută o anchetă pentru a determina cauza accidentului, a adăugat serviciul de pompieri, citat de AFP.

Informațiile furnizate AFP de aerodromul Lognes-Emerainville au sugerat că este un zbor de antrenament. Avionul ușor era "de origine franceză, limitat de lege la zboruri vizuale la altitudini de cel mult 15.000 de picioare", a spus o sursă de la aerodrom.

Avionul s-a prăbușit la aproximativ 20 de kilometri de cel mai mare aeroport din Franța, Paris, Charles de Gaulle. O unitate de căutare a poliției de jandarmerie paramilitară a fost trimisă la fața locului, unde un miros puternic de kerosen a umplut aerul, a declarat serviciul de pompieri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă