Patru localități din Ilfov rămân în carantină pentru încă 14 zile

1 lună in urmă 4

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile pentru localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari, din judeţul Ilfov, începând de sâmbătă, de la ora 22:00, relatează News.ro.

Ca urmare a analizei de risc realizată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară hotărârile privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru: comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş; comuna Jilava; oraşul Pantelimon; oraşul Voluntari.

Propunerile au fost înaintate către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Şeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a emis ordinele privind prelungirea carantinei zonale pentru toate aceste localităţi, începând cu data de 03.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 17.04.2021 ora 22:00, transmite News.ro.

Sursa Foto: G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă