Patru localitati din Ilfov intra in carantina pentru 14 zile. Restrictii noi din Chitila, Ciorogarla, Corbeanca si Magurele

1 lună in urmă 3

Localitatile ilfovene Chitila, Ciorogarla, Corbeanca si Magurele intra in carantina pentru o perioada de 14 zile, incepand de luni seara, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov.

Cele patru ordine emise de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretar de stat dr. Raed Arafat, prevad ca masura carantinei se instituie de luni, ora 22,00, pana pe 5 aprilie, la aceeasi ora.

Ca urmare a analizei de risc efectuata de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat in sedinta de duminica patru hotarari prin care propune carantinarea pentru Chitila, Ciorogarla, Corbeanca si Magurele.

Autoritatile au transmis luni, 22 martie, ca in ultimele 24 de ore au fost raportate 3.743 de cazuri noi si 60 de decese. La ATI sunt internati 1.339 de pacienti.

Citeste si:

Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATMStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatatii din tari ale UESorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romancaDeputat liberal, atac dur la adresa Dianei Sosoaca: "Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie"Cand vine cu adevarat primavara. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă