Patru cazuri de COVID-19 la Clinceni, înaintea meciului cu FCSB! Prima reacție a lui Ilie Poenaru

2 săptămâni in urmă 9

  • Liga 1: FC Botoșani - Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, care se află printre cei infectați cu COVID-19, a transmis că nu are simptome, la fel ca cei trei jucători testați pozitiv, și că va repeta testul, în speranța că primul a fost, de fapt, fals pozitiv.

Academica Clinceni, patru cazuri de COVID-19 înaintea meciului cu FCSB

Am spus că nu scăpăm de virusul ăsta. Mă simt foarte bine. Nu am simptome. Chiar nu-mi explic de unde am reușit să iau virusul pentru că mă simt foarte bine. Și as vrea să repet testul”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit site-ului oficial al clubului ilfovean.

Alături de antrenorul principal, jucătorii Amir Bilali, Lucian Dumitriu și Jovan Markovic au fost depistați cu COVID-19, susține Fanatik.

Înaintea jocului direct, nici FCSB nu a scăpat de probleme de lot, însă nu cauzate de COVID-19, ci de accidentări. Prezența pe teren a lui Andrei Miron, Olimpiu Moruțan, Florin Tănase și Alexandru Buziuc este incertă, din cauza problemelor medicale, în timp ce Darius Olaru va rata în mod cert duelul.

Staff-ul tehnic al ”roș-albaștrilor” a primit, totuși, și o veste bună înaintea meciului cu Academica Clinceni, portarul titular Andrei Vlad fiind recuperat.

Etichete: ilie poenaru , academica clinceni fcsb , covid 19 liga 1 , covid-19 academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă