Patronul unui pub din Marea Britanie a oferit mâncare gratis, dar apoi autoritățile l-au obligat să o vândă

4 luni in urmă 14


Pentru a nu fi obligat să-și închidă afacerea în plină carantină, proprietarul unui pub din Lancashire a început să vândă meniuri la preț de 1 pence, informează The Sun.


Demersul acestuia a fost primit cu bucurie de oamenii din comunitate. Inițial, afaceristul a oferit mâncarea gratis, dar acest lucru nu a corespuns cu o hotărâre luată de Consiliul Local din Lancashire.


Andy MacDonald, în vârstă de 36 de ani, este proprietarul pubului Ships and Giggles din Preston, care a fost plasat, alături de alte afaceri din zonă, sub cele mai stricte reguli anti-COVID-19, începând de vinerea trecută.


Ca să nu-și închidă afacerea, bărbatul a decis, sâmbăta trecută, să servească gratuit pește și cartofi prăjiți. Reprezentanții Consiliului Local au spus însă că încalcă regulile, deoarece mâncarea nu era vândută.


Din acest motiv, începând joi, Andy MacDonald a hotărât să vândă mâncarea respectivă la prețul de 1 pence.


"Ofer o masă gratuită pentru persoanele care au o condiție modestă. Ni s-a spus că nu putem face asta. Este o rușine absolută. Am făcut atât de multe pentru a ne asigura că putem să funcționăm în timpul pandemiei, iar acum ni se spune că trebuie să închidem din nou. Este ridicol", a declarat bărbatul.


"Luptăm să rămânem în viață, luptăm pentru clienții noștri și pentru personalul nostru, care merită tot ce e mai bun", a mai spus acesta.


Furios, bărbatul a adăugat: „Responsabilitatea revine guvernului. A pierdut complotul și acest lucru ne-ar putea costa totul".


Foto: EPA


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă