Patronul unui bar din Marea Britanie vrea să-și transforme localul în Biserică pentru a nu pierde afacerea

1 month ago 30

Pandemia de coronavirus i-a determinat pe patronii de restaurante să ia măsuri disperate pentru a-și salva afacerea. Este și cazul unui bărbat din Marea Britanie care vrea să-și transforme barul într-o biserică, scrie Thescottishsun.


James Aspel patronul unui bar de tequila face eforturi disperate pentru a-și ține în viață afacerea. Așa că a depus actele pentru a-și transforma barul într-o biserică, iar lăcașul de cult ar putea să se numească „ Biserica celor 400 de iepuri”.


Lăcașurile de cult pot rămâne deschise în timpul restricțiilor de grad 3, iar James Aspel, patronul barului a spus că a depus cerere pentru ca barul să devină religie pentru a evita închiderea acestuia, Thescottishsun.


James Aspel sursa foto: FacebookJames Aspel sursa foto: Facebook James Aspel sursa foto: Facebook

Potrivit lui Aspel, pentru a depune cerere trebuie ca oamenii să semneze pentru congregația ta. Membrii noii religii pot alege să fie ”un credincios în iepure” sau ”reverend al iepurilor drepți”. James Aspel încă se gândește cu să practice religia.


”Intenția a fost de glumă, dar vine dintr-un loc serios”, a spus patronul de 34 de ani.”Cu noile restricții suntem forțați să închidem și ar putea dura luni de zile până să putem redeschide. Avem și ofertă de mâncare așa că, chiar dacă eram în restricții de gradul 2, nu puteam deschide. Credem că nu este corect... Totul, de la sălile de sport la saloanele de masaj, poate rămâne deschis și chiar și piețe de Crăciun au loc - atunci m-am gândit că este ridicol. Așa că am trimit o cerere pentru a înregistra locul ca un loc de cult”, a explicat patronul.


Barul a sărbătorit anul acesta cinci ani închis, întrucât majoritatea sectorului hotelier a fost nevoit să închidă din cauza măsurilor dure de coronavirus.


Blocările și restricțiile au afectat puternic restaurantele și barurile, iar până acum 600.000 de oameni din acest domeniu și-au pierdut locul de muncă.


Read Entire Article

Powered By Seo Tools