Patronul Rapidului, în stare de şoc după ce golgheterul a fost prins dopat: „Suntem speriaţi!” | EXCLUSIV

5 luni in urmă 22

Șoc la Rapid! Cătălin Hlistei a fost prins dopat, iar Victor Angelescu, patronul giuleștenilor, a confirmat că fotbalistul va ajunge mâine la ANAD.

Angelescu se teme de ce e mai rău după ce Hlistei a fost depistat pozitiv la un test antidoping, vestea fiind primită de fotbalist după ce  Rapid a pierdut sâmbătă pe terenul celor de la Comuna Recea, scor 1-2.

Victor Angelescu, după ce Cătălin Hlistei a fost prins dopat: „Suntem șocați!”

„Suntem șocați! Am înțeles că lui Hlistei i s-a descoperit în organism o substanță, dar nu știm despre ce este vorba. Mâine a fost convocat de urgență la ANAD, el și doctorul nostru. În acest campionat nu a facut niciun control. E vorba de campionatul trecut. Vă dati seama ca suntem foarte speriați. Vom afla mâine mult mai multe lucruri”, a spus Victor Angelescu, pentru ProSport.

Cătălin Hlistei e cel mai bun marcator al Rapidului în acest sezon din Liga 2, cu cinci goluri înscrise în cinci partide.

Rapid l-a adus pe Cătălin Hlistei de la Sportul Snagov, liber de contract. Fotbalistul mai are contract cu giuleștenii până în vara lui 2021.

The post Patronul Rapidului, în stare de şoc după ce golgheterul a fost prins dopat: „Suntem speriaţi!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă