Patronul Parmei, surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Românii ar putea juca pe un stadion fabulos | VIDEO

1 lună in urmă 15

Valentin Mihăilă și Dennis Man ar putea asista la o schimbare de proporții în istoria Parmei. Patronul Kyle Krause a garantat pentru construirea unui stadion ultramodern, care să îl înlocuiască pe legendarul „Ennio Tardini”.

Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt doi dintre oamenii de care se leagă speranțele Parmei în acest sezon. Românii sunt în mare formă și tot mai multe echipe mari ale Italiei se interesează de un eventual transfer al celor doi. Cu toate acestea, Parma suferă în campionat și este tot mai aproape de retrogradare.

În cazul în care Dennis Man și Valentin Mihăilă vor rămâne la Parma, aceștia vor avea ocazia de a juca pe un stadion ultramodern. Italienii au dat publicității proiectul noii arene, care va înlocui legendarul Stadio Ennio Tardini, inaugurat în 1923.

Patronul Parmei, surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Românii ar putea juca pe un stadion fabulos

Patronul Parmei, Kyle Krause, speră că va da un restart clubului odată cu ridicarea unui nou stadion, după modelul Juventus, care a dominat fotbalul italian după ridicarea noii arene a clubului.

Parma a anunțat că va începe un proiect de reamenajare a stadionului „Ennio Tardini”. Italienii au prezentat un videoclip cu proiectul inițial al noii arene, care va fi una ultramodernă și multifuncțională.

„Un stadion pentru Parma inspirat de orașul Parma” este sloganul noului proiect.

„Este o onoare să pot lucra într-un oraș cu o istorie atât de mare și cu o echipă la fel de prestigioasă ca Parma – și pentru un grup internațional la fel de renumit ca Grupul Krause”, a declarat arhitectul Alessandro Zoppini, conform celor de la parmacalcio1913.com.

Uno Stadio per Parma, ispirato da Parma 🏟️💛💙
Guarda il video 📹⤵️

Scopri di più 📝➡️ https://t.co/BekJ2JFUas#ForzaParma pic.twitter.com/SRGWPM7CHd

— Parma Calcio 1913 (@1913parmacalcio) April 6, 2021

Valentin Mihăilă s-a accidentat

Parma a mai promit o veste proastă. Valentin Mihăilă s-a accidentat la antrenamentul de luni și va lipsi cu siguranță în meciul cu AC Milan, programat sâmbătă.

Românul a acuzat o problemă la adductori, iar primul verdict a anunțat chiar și posibilitatea de a ratat următoarele cinci partide.

Cu nouă etape înaintea finalului de sezon, Parma este pe locul 19, cu 20 de puncte, la patru lungimi sub primul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

The post Patronul Parmei, surpriză pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă! Românii ar putea juca pe un stadion fabulos | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă