Patronul lui Sepsi, discurs fără menajamente după 0-2 cu CFR: ”Lamentabil, sub orice critică” + fără explicații pentru parcurs

1 lună in urmă 22

  • Cupa României: Gaz Metan - Chindia, marți, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Dinamo - FC Argeș, marți, 21:00, Digi Sport 1

La scurt timp de la încheierea partidei de la Cluj, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a avut un discurs dur, fără menajamente, în care a criticat prestația echipei din meciul cu CFR.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Sepsi 2-0:

Patronul lui Sepsi, discurs fără menajamente după 0-2 cu CFR

Echipa a jucat mai mult decât slab, pot să spun foarte slab. N-am văzut o sclipire, n-am văzut nimic. Lamentabil, sub orice critică”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Digi Sport Special.

Întrebat care ar putea fi cauzele căderii din acest sezon, Laszlo Dioszegi a recunoscut că nu reușește să le identifice.

Eu nu găsesc explicații. Cred că n-o mai prindem niciodată pe CFR atât de slabă pe cât a fost astăzi. A fost ceva sub orice critică”, a transmis Laszlo Dioszegi.

Evitarea retrogradării, obiectivul lui Sepsi

Cu doar 10 puncte acumulate în 13 etape, Sepsi are acum obiectivul de a evita retrogradarea.

O să fie foarte greu, ne gândim să nu retrogradăm. Eu nu găsesc explicații, pur și simplu s-a prăbușit echipa. Din etapa a treia, nu mai jucăm nimic. Nu mai suntem echipa care am fost anul trecut.

Nu avem noi șanse la play-off, vine acum etapa a 14-a și avem 10 puncte. Am fi ipocriți să ne gândim la play-off. Nu există probleme sau nu știu eu de ele. Probleme nu ar trebui să existe. Au revenit și accidentații”, a recunoscut Laszlo Dioszegi.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă