Patronul FCSB a dezvăluit tot în direct! Acesta este salariul lui Dennis Man la Parma + Ce sumă trebuie să îi returneze fotbalistul lui Gigi Becali pentru un apartament

4 săptămâni in urmă 20

Gigi Becali a bătut palma cu italienii de la Parma pentru transferul lui Dennis Man, iar „perla” patronului lui FCSB va avea un salariu colosal la formația italiană.

Patronul lui FCSB își freacă mâinile de bucurie, după transferul lui Man. Formația roș-albastră va primi în conturi 13 milioane de euro pentru mutarea românului, transferul fiind unul record pentru Liga 1.

Ce salariu va avea Dennis Man la Parma, în Serie A, după transferul de la FCSB. Jucătorul are o datorie uriașă la Gigi Becali

S-a aflat prețul adevărat pe care l-a luat FCSB pe Dennis Man! Gigi Becali s-a dat de gol la TV: „Am renunțat la două milioane eu”

Gigi Becali susține că Dennis Man va pleca pentru un salariu de 1.100.000 de euro pe an, adică aproximativ 100.000 de euro pe lună. Totodată, patronul lui FCSB mai afirmă că jucătorul îi datorează 80.000 de euro, bani pe care i-a dat pentru un apartament.

„Man va avea un salariu de un million, un million o sută pe an. La ora asta contractele sunt oficiale, tot, cum am stabilit, totul s-a pus pe hârtie, n-au schimbat o iota.

Trebuie să semneze Man, dar îți dai seama că semnează. Bine, trebuie să-mi plătească 80.000 pentru apartament, cât i-am dat.

UTA i-a 11% din sumă, aveau 15, am luat eu 11 și apoi 2, încă 2, dar nu voiau. Ca să primești 13 milioane în pandemie, în România… Eu n-am crezut că ajung la așa puțin, dar n-am avut ce face că e pandemia. Eu voiam 40, ca dovadă că acuma când i-am mărit contractul i-am trecut clauză: în loc de 100 cât avea, i-am trecut 30 sau nu mai țin minte, dar știu că am scăzut.

13 milioane sunt 13 milioane. Nu-l dădeam, dar nu știu ce se întâmplă în Europa, mi-e teamă că se închid granițele și nu mai jucăm nici cupele europene, nimic. Altfel nu dădeam”, a transmis Gigi Becali la Digisport.

The post Patronul FCSB a dezvăluit tot în direct! Acesta este salariul lui Dennis Man la Parma + Ce sumă trebuie să îi returneze fotbalistul lui Gigi Becali pentru un apartament appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă