Patrizia și băiatul ei au fost sabotați la Asia Express. Ce s-a întâmplat la Antena 1

1 lună in urmă 25

Patrizia Paglieri și fiul său au fost sabotați în cadrul emisiunii Asia Express. Cei doi au simțit gustul trădării în cel mai greu proiect televizat. Ce s-a întâmplat cu cei doi la Antena 1?

Patrizia și băiatul ei, sabotați la Asia Express: ce s-a întâmplat în show?

Patrizia și Francy Paglieri au parte de o serie de ghinioane. Cei doi sunt considerați cea mai puțin periculoasă echipă, motiv pentru care deseori sunt priviți de sus de câțiva dintre adversari. Cei doi întâmpină continuu probleme pe Drumul Împăraților, iar chiar din prima probă din țara nouă au fost sabotați de o altă echipă.

Chiar prezentatoarea i-a dat de gol pe vinovații care au privit cu ochi răi echipa în cauză. Spiritele s-au încins în cadrul proiectului de la Antena 1 la careul de seară, după jocul de amuletă trecut.

Irina s-a întâlnit cu toți concurenții și a adus în discuție un moment putred petrecut în timpul zilie când Cosmin Natanticu și Eliza i-au sabotat pe adversarii lor, Francy și Patrizia Paglieri. Echipele trebuiau să găsească niște costume, dar pentru fiecare avea costume diferite.

Soții Natanticu au găsit din întâmplare costumele care le reveneau chef-ului și fiului său. Cei doi s-au gândit mai apoi să le ascundă obiectul de care aveau nevoie tocmai pentru ca adversarii să nu le găsească.

Francy și Patrizia s-au chinuit mai apoi să găsească ce aveau nevoie, iar la scurt timp și-au dat seama că au fost victimele unui sabotaj. Prezentatoarea emisiunii nu s-a ferit să spună în fața tuturor ce s-a întâmplat și a dat numele celor care au comis fapta.

„Pe mine faptul că Irina a spus lucrul ăsta în fața camerelor m-a mulțumit foarte mult. Îmi pare rău că nu a zis și numele’, a declarat Patrizia Paglieri. „Faptul că a zis-o în fața tuturor i-a făcut pe toți să vadă acest lucru și să vadă că e cineva printre ei care e în stare de așa ceva’, a mai adăugat Francy.

„M-a mai luat și la mișto”

„Lizi m-a mai luat și la mișto că nu știe care e stânga, care e dreapta. (…) Suport adevărul, dar am zis de la începutul acestei emisiuni, dar arunci era loc de asta? Era loc să spui că nu e stânga, dreapta. Tu ajută-mă, încurajează-mă, hai să facem’, a comentat Cosmin Natanticu la Asia Express.

„Îmi venea să plâng, să leșin, mă durea spatele, dar tu nu ști cum e înainte de perioada aia, este oribil’, a motivat Eliza Natanticu.

The post Patrizia și băiatul ei au fost sabotați la Asia Express. Ce s-a întâmplat la Antena 1 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă