Patrick Duffy, Bobby din Dallas, a trecut la budism. Motivul pentru care a luat decizia

2 săptămâni in urmă 24

Patrick Duffy, cunoscut ca Bobby din Dallas, a trecut la budism după ce și-a cunoscut soția, pe Carlyn Rosser. Actorul a întâlnit-o când ea era căsătorită cu un alt bărbat.

Bobby din Dallas s-a convertit la budism după ce a întâlnit-o pe Carlyn Rosser. Când cei doi s-au cunoscut, ea era căsătorită cu un alt bărbat, dar au găsit o modalitate de a face ca relația lor să dureze.

Patrick Duffy a interpretat rolul super-eroului în clasicul film ştiinţifico-fantastic „Man From Atlantis”. Cariera actorului în industria cinematografică a început încă din anii 1970. În tinereţe, Bobby din Dallas avea o cale de a se conecta cu publicul, indiferent de rolul pe care îl juca.

Din „Man From Atlantis”, el a devenit Bobby Ewing în serialul „Dallas”. Atunci, actorul în vârstă de 36 de ani, a jucat alături de alte mari vedete, printre care Linda Gray, Steve Kanaly, Charlene Tilton, Larry Hagman şi Victoria Principal. El a părăsit serialul 7 ani mai târziu.

Patrick Duffy nu a avut nevoie să dea o audiţie pentru rolul lui Bobby Ewing, care i-a adus recunoaşterea în industria cinematografică. De asemenea, el spune despre timpul petrecut în „Man From Atlantis” ca fiind perioada esenţială a carierei sale. Pe lângă faptul că vorbeşte cu multă bucurie despre cariera sa, un alt subiect pe care Bobby din Dallas îl păstrează în suflet este căsătoria cu Carlyn Rosser. El a cunoscut-o înainte să fie celebru și să aibă o situație financiară extraordinară.

Actorul mărturisește că a văzut-o prima dată pe Rosser în timpul unui tur cu autobuzul. El a fusese ales de către o școală să joace rolul unui povestitor la spectacolele unei trupe de dans, iar ea era balerină. Patrick Duffy a fost cucerit de frumusețea ei, dar și de abilitățile pe care le avea la dans, deși ea era cu 10 ani mai mare decât el. Atunci, Rosser era căsătorită de 13 ani și avea o căsnicie fericită, potrivit news.amomama.com.

Carlyn Rosser a divorțat, după ce i-a mărturisit soțului ei că s-a îndrăgostit de un al bărbat. Patrick Duffy și soția sa au fost căsătoriți timp de 50 de ani, până când în 2017, Carlyn Rosser a murit, după o luptă grea cu cancerul.

În cele din urmă, i-a dezvăluit soţului că s-a îndrăgostit de altcineva şi s-au separat. Au fost căsătoriţi 50 de ani, până când moartea i-a separat. Rosser a decedat în 2017, după o luptă cu cancerul.

În timp ce Carlyn Rosser și-a sacrificat căsnicia pentru a construi una nouă cu actorul în 1974, soțul ei a făcut și el un sacrificiu. Patrick Duffy s-a convertit la religia ei și a trecut la budism.

Patrick Duffy a trecut la budismIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Patrick Duffy și-a refăcut viața la 4 ani de la decesul soției

La patru ani de la moartea soției sale, Bobby din Dallas și-a refăcut viața. Actorul are o relație în prezent cu Linda Purl, în vârstă de 66 de ani, colegă de breaslă.

„Este un cadou să privești cu entuziasm spre fiecare moment cu cineva. Sunt uimit de fiecare dată când realizez că această femeie minunată mă iubește. E chiar wow! Carantina a fost de bun augur pentru a ne cunoaște unul pe celălalt fără influențe exterioare. Am descoperit că țintim în aceeași direcție”, a povestit Patrick Duffy.

Linda a fost căsătorită de patru ori şi are un copil. Recent, aceștia au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau pasional în plină stradă, în Santa Barbara, acolo unde actrița joacă în „Tenderly: The Rosemary Clooney Musical”.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă