Patricia Vizitiu va juca la Corona: „Vreau din suflet să văd, din nou, Brașovul în prima ligă.” Alin Bondar: „E plusul de care avem nevoie”

3 săptămâni in urmă 24

Handbalista Patricia Vizitiu (33 de ani) a semnat un contract cu Corona Brașov, echipa care evoluează în Divizia A de handbal feminin.

Vizitiu a fost componentă a echipei naţionale a României, pentru care a disputat 46 de meciuri. Patricia și-a reziliat, la finalul lunii decembrie, contractul cu Dacia Mioveni, echipă din Liga Florilor pentru care a jucat doar două luni și jumătate.

„Am satisfacția că cei de la Corona Brașov cred în mine și m-au solicitat cu insistență. Vreau din suflet să văd, din nou, Brașovul în prima ligă, să dea Dumnezeu să reușim obiectivul! Echipa este tânără și dornică de performanță și pentru mine acest lucru este foarte important. Sper să le dau sfaturi bune colegelor, cum le-am primit și eu, de altfel, în cariera mea de la coechipierele mele mai mari cu 10, 12, 14 ani și să le duc către un handbal de nivel înalt”, a spus Patricia Vizitiu, originară din Petroșani.

Patricia Vizitiu e așteptată să aducă plusul pe teren și în vestiar la Corona

Alin Bondar, antrenorul Coronei Brașov, spune că transferul Patriciei Vizitiu va aduce un plus de valoare echipei.

„E un transfer bun pentru noi. Patricia este o jucătoare care a fost dorită la Corona. Este o handbalistă importantă, cu multă experiență și care ne dorim să ne aducă plusul de care avem nevoie, atât pe teren, cât și în vestiar. Suntem bucuroși că ni s-a alăturat, îi urăm bun venit și să fie într-un ceas bun!”, a spus Bondar.

  • Patricia Vizitiu este vicecampioană europeană de junioare (Austria 2005), a obținut medalie de bronz la Campionatul Mondial pentru tineret (Canada 2006), medalie de bronz la Campionatul Mondial (Danemarca 2015) și argint la Campionatul Mondial Universitar (Spania 2016).

Vizitiu a mai jucat la Brașov, pentru Rulmentul

În cariera sa, Patricia Vizitiu a mai evoluat în România pentru Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, HCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova, CSM Galaţi și Dacia Mioveni, iar în străinătate a evoluat pentru Uşdukar BSK Istanbul (Turcia) şi Krim Ljubljana (Slovenia).

Patricia Vizitiu va debuta în tricoul Coronei pe 23 ianuarie, în etapa a 11-a din Divizia A, cu Spartac București.

The post Patricia Vizitiu va juca la Corona: „Vreau din suflet să văd, din nou, Brașovul în prima ligă.” Alin Bondar: „E plusul de care avem nevoie” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă