Patriarhul Daniel, în mesajul de Crăciun: Să fim darnici cu bătrânii, bolnavii. Să arătăm o atenție deosebită copiilor cu părinții plecați în străinătate

3 săptămâni in urmă 34

 basilica.ro Prea Fericitul Părinte Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române Foto: basilica.ro

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Prea Fericitul Daniel, a transmis, un mesaj cu ocazia Nașterii Domnului - Crăciunul. Înaltul ierarh face apel la credincioși să fie darnici cu bătrânii și bolnavii. Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a avut un mesaj special și pentru zecile de mii de copii care au părinții plecați la muncă în străinătate. 

JOI, 23 DECEMBRIE 2021, 17:37

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, cu prilejul Sărbătorii Nașterii Domnului, Anului Nou şi Botezului Domnului 2022:

„Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos sau Crăciunul ne vestește iubirea smerită și darnică a lui Dumnezeu Tatăl, Care a trimis în lume pe Fiul Său cel veșnic pentru a mântui pe oameni de păcat și de moarte și a le dărui viață veșnică.

Sărbătoarea Crăciunului ne cheamă pe toți să fim darnici precum magii de odinioară, să arătăm în jurul nostru iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor, bolnavilor, săracilor și celor singuri, îndoliați și întristați.

Fiind în mod deosebit sărbătoarea familiei, Crăciunul ne cheamă să arătăm o atenție deosebită copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, cu speranța că vor reveni în România.

Cu prilejul sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou 2022 și Botezului Domnului, vă adresăm tuturor doriri de sănătate și fericire, pace și bucurie dimpreună cu salutarea tradițională La mulți ani!

† Daniel
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române”, se arată în mesajul înaltului prelat la sărbătoarea Nașterii Domnului.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă