Pasaportul de vaccinare provoaca deruta in guvern. Nasui spune ca lucreaza la acorduri cu Grecia si Israel. Citu: "N-am mandatat pe nimeni"

1 lună in urmă 1

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, anunta ca lucreaza la acorduri cu Grecia si Israel pentru un pasaport de vaccinare, dar premierul Florin Citu spune ca nu a dat "un astfel de mandat niciunui ministru".

Nasui a spus ca pasapoartele de vaccinare reprezinta "o prioritate la care lucram in momentele acestea", in ministerul pe care il conduce, noteaza HotNews.ro.

Premierul Florin Citu spune insa ca nu a aprobat ca vreun ministru sa discute despre pasapoartele de vaccinare.

"Nu exista niciun astfel de mandat la nivel de Guvern, nu exista niciun mandat sa discutam cu Grecia pentru un pasaport de vaccinare. Guvernul nu a dat un astfel de mandat niciunui ministru. Opinia in acest moment este ca nu putem sa discutam despre asa ceva", a spus premierul, intrebat despre declaratiile ministrului Economiei.

Recent, cancelarul german Angela Merkel a declarat ca va dura aproximativ trei luni pentru a crea un certificat de vaccinare COVID-19, la incheierea unei intalniri virtuale cu cei 26 de omologi ai sai din statele membre UE.

Mai puteti citi:

Fosta politista Irina Alexe (USR PLUS), pensionata la 42 de ani cu pensie speciala, numita secretar de stat la InterneGreseala de 50 de milioane de dolari facuta de un bunic roman care voia sa le vanda australienilor o cantitate uriasa de droguriFemeie din Bucuresti, amendata dupa ce a sesizat la Politie un furt. Ce a decis instantaCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitDaunele morale primite de o femeie cu sotul si copilul morti intr-un accident, considerate prea mari. Suma finala stabilita de judecatori
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă