Pasajul Unirea din București, blocat din nou. Un camion a rămas înțepenit

3 zile in urmă 33


Un nou incident a avut loc în Pasajul Unirea, redeschis circulației în urmă cu nici trei săptămâni. Un TIR a rămas blocat miercuri, 21 septembrie, potrivit imaginilor care circulă pe rețelele de socializare. Brigada Rutieră a transmis că de vină este şoferul.


UPDATE ora 16.56: Poliția Rutieră a Capitalei a informat că incidentul a fost anunțat la numărul unic 112, la ora 12.55. Polițiştii au precizat că șoferul autoutilitarei „nu a respectat semnificația indicatorului accesul interzis vehiculelor cu înălțimea mai mare de 3,5 metri” și a lovit tavanul pasajului.


Conducătorul camionului a fost amendat, iar traficul rutier, restricționat în Pasajul Unirii pe sectorul de drum cuprins între Str. Colței - Bd. Dimitrie Cantemir, a fost reluat la ora 14:40.


Știrea inițială:


Accesul în Pasajul Unirea a fost restricționat, după ce un camion care venea dinspre Piața Universității a rămas blocat în interior, miercuri la prânz.Foto: Bogdan Andrei / Facebook Info Trafic

Foto: Bogdan Andrei / Facebook Info Trafic

Foto: Bogdan Andrei / Facebook Info Trafic


„Sunt restricții de trafic pe sensul de mers către Bulevardul Cantemir. TIR-ul a fost blocat la aproximativ 150 de metri după intrarea în pasaj. Momentan se fac verificări, nu putem preciza cauza”, au declarat reprezentanții Brigăzii Rutiere pentru Libertatea.


Mai multe incidente în nici o lună de la redeschidere


Este al patrulea incident major de la redeschiderea Pasajului Unirea, care a avut loc pe 4 septembrie. În primele două zile, două TIR-uri au rămas blocate în indicatorul de la intrare, care arată că înălțimea maximă permisă în pasaj este de 3,5 metri.


Apoi, pe 8 septembrie, un autotren care a vrut să ajungă în pasaj a rupt limitatorul de înălțime de la intrare.


Reabilitarea Pasajului Unirea a costat 60 de milioane de lei, adică aproximativ 12 milioane de euro, inclusiv TVA. Este vorba doar de prima etapă a lucrărilor, care vor continua cu planșeul Unirii, care trebuie consolidat.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă