Pasajul de la Domneşti: Circulaţia pe Centura Capitalei, închisă azi-noapte pentru montarea grinzilor principale la Pasajul Domnești

3 săptămâni in urmă 20

Circulaţia pe Centura Capitalei a fost închisă, azi-noapte, în mai multe reprize de 30 de minute. Pe Centură se construiesc cinci pasaje, iar constructorii au ridicat noaptea trecută grinzile metalice pe Pasajul Domneşti.

Pentru evitarea ambuteiajelor, circulaţia a fost dirijată pe tot parcursul nopţii de poliţişti. Pasajului Mogoşoaia va fi primul pasaj inaugurat săptămâna viitoare din cele cinci aflate în construcţie pe Centura Capitalei, iar anul viitor vor fi deschise şi pasajele Domneşti, Berceni şi Olteniţei.

Ionel Scristoseanu, Secretar de Stat Ministerul Transporturilor: S-a optat să se lucreze în paralel cu două echipe, cu două macarale de 300 de tone fiecare. Fiecare grindă în parte are undeva la 80 de tone. Se lucrează în pralel pentru a restrânge la maximum blocarea traficului pe Centură Capitalei. La intervale de 30 de minute se deblochează circulația și se reia montajul grinzilor principale

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă