Pasaj căzut peste calea ferată, în județul Brașov. Circulația trenurilor a fost blocată

1 săptămână in urmă 51

Pasajul rutier care face legătura între orașul Prejmer și municipiul Brașov s-a prăbușit. Pasarela a căzut peste calea ferată, blocând circulația trenurilor.

Grinda căzută a rupt instalația de electrificare a căii ferate, astfel încât trenurile care vor parcurge zona în următoarele ore vor fi tractate de locomotive Diesel, scrie brasovmetropolitan.ro.

„La fața locului au acționat echipele CNAIR, pasajul respectiv fiind in administrarea companiei de drumuri. Din punct de vedere al traficului feroviar, menționez faptul că, începând cu ora 18.55 s- a reluat circulația feroviară, cu tracțiune Diesel, pe relația Hărman - Prejmer.

Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman și Prejmer sunt următoarele: 4513, 1646 și 12406.

Echipele feroviare de intervenție ale SRCF Brașov vor acționa în zona respectivă, într o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulația în condiții normale de trafic,” a anunțat purtătorul de cuvânt CFR, Oana Brânzan.

Pasarela care face legătura între Brașov și Prejmer se află în șantier, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov impunând deja de mai multe zile, restricții de tonaj.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă