Partidul AUR, protest în fața Ministerului Sănătăţii. Manifestanții cer demisia lui Vlad Voiculescu

1 lună in urmă 21

Aproape 50 de persoane protestează, marți seara, în fața Ministerului Sănătății, după tragedia de la Victor Babeș. Printre protestatari se află parlamentari AUR și liderul partidului, George Simion. Aceștia cer demisia lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

Oamenii au început să se adune în fața Ministerului Sănătății de la ora 18.00. De asemenea protestul a fost anunțat și de George Simion, liderul AUR, pe pagina sa de Facebook.

Protestul are loc în contextul tragediei de la spitalul Victor Babeș, unde trei persoane au murit în urma unei defecțiuni la sistemul de alimentare cu oxigen a pacienților cu COVID.O anchetă este în desfășurare pentru a stabili cauzele accidentului. În fața ministerului Sănătății în acest moment se află în jur de 50 de persoane, majoritatea simpatizanți ai partidului AUR, a anunțat Digi24.

172925946_3758824934213396_2611196769911085688_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Manifestanții au venit cu steaguri și cu pancarte pe care scrie „Demisia”.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor i-a solicitat duminică premierului Florin Cîţu demiterea imediată a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, precum şi a şefului DSU, Raed Arafat, doi dintre principalii responsabili ai dezastrului din sistemul medical românesc şi ai crizei sanitare de proporţii care face din ce în ce mai multe victime, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii. 

„Suntem cât se poate de civilizați. Ne încadrăm în numărul legal, avem mască, avem dezinfectant”, a declarat George Simion în fața jurnaliștilor aflați în fața ministerului Sănătății, potrivit imaginilor transmise live de site-ul 60m.RO.

AUR a susținut și protestele care au avut loc în ultimele săptămâni în Piața Victoriei, Piața Universității și la Palatul Parlamentului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă