Partenera lui Valverde s-a dezbrăcat după golul decisiv din El Clasico, iar imaginile au fost „scăpate” pe internet

5 zile in urmă 17

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, 18:04 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 18:04

Mina Bonino (28 de ani) , partenera lui Federico Valverde (23 de ani), a sărbătorit în mare stil reușita decisivă din Real Madrid - Barcelona, 3-2, în semifinala Supercupei Spaniei. 

Federico Valverde a dus-o pe Real Madrid în ultimul act al Supercupei Spaniei, cu golul marcat pe contraatac în minutul 98. Mijlocașul lui Carlo Ancelotti și-a scos tricoul pentru a sărbători reușita, iar iubita lui, Mina Bonino, l-a copiat. 

VIDEO Mina Bonino s-a dezbrăcat la golul decisiv din El Clasico

— Real Madrid Info ³⁴ (@RMadridInfo) January 13, 2022

Mina, o jurnalistă din Argentina, a sărit pe canapeaua de acasă, apoi și-a scos bluza și a fluturat-o în aer. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Federico Valverde și colegii lui se pregătesc acum pentru ultimul act. Acesta va avea loc duminică, 16 ianuarie, împotriva învingătoarei dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao. 

Cum s-au cunoscut Mina și Federico

„A fost «vina» mea. Dacă mă întrebi de ce am început să-i scriu, nu știu, sincer. Îl urmăream, dar nu vorbeam prin mesaje. I-am comentat într-o zi al o poza, dar nu mă așteptam să răspundă, avea sute de comentarii. L-am felicitat după un meci și mi-a răspuns. Am tot vorbit online un timp, după care am simțit nevoia să ne cunoaștem personal. El era în mijlocul sezonului, așa că era clar că trebuia să merg eu la Madrid. Nici nu-i auzisem vocea, dialogasem doar în scris! M-am gândit că dacă nu ne potrivim și nu ne placem, pot să stau la niște prieteni din Madrid și gata.

La aeroport, el se uita după mine, mă căuta. Totuși, e Valverde, nu Hazard! (râde) Își pune o glugă și nu-l recunoaște nimeni. Eu căutam pe cineva mai scund, dar am dat cu ochii de un tip de 3 metri! Ne-am pupat doar pe obraz și ne-am îmbrățișat. Mă gândisem de mii de ori cum va fi acel moment. Era 5 dimineața, vă dați seama cum arătam după un zbor Argentina - Spania. Eram groaznică!

Am mers la el acasă să mâncăm și a început interogatoriul. M-a întrebat dacă mai vorbesc cu vreun jucător, pe cine cunosc de la Real Madrid... Parcă eram la examen. Dar am trecut și am rămas împreună. Am stat la el în acea noapte, dar nu s-a întâmplat nimic, sincer. Am stat cinci zile acolo, trebuia să revin acasă pentru o filmare. După două zile de când mă întorsesem, i-am spus că mi-e dor de el și vreau să fim împreună. A fost fericit, și el gândea la fel”, a povestit Mina.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Bonucci a sărit la bătaie, la finalul Supercupei: „Cum să sărbătorești golul în fața mea? Te ucid!” » Imaginile șocante care nu s-au văzut la TV

Real Madrid, 5 victorii consecutive în fața Barcelonei după 57 de ani! » 100 de succese în Clasico

Playtech: BOMBĂ! Gestul șocant făcut de Liviu Dragnea înainte de despărțirea de Irina Tănase. Tânăra nu a bănuit nimic EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă